ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 4ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 4ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

 

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η «ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 4ΜΜ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

 

Ομάδα φασιστοειδών επιδόθηκε σε ρατσιστικό πογκρόμ σε βάρος Πακιστανών μεταναστών στο Αιγάλεω. Χθες  έστησαν καρτέρι σε διερχόμενους μετανάστες κοντά στη Πλατεία Εσταυρωμένου και στην Κορυτσάς και Ζωσιμάδων κει με ρόπαλα τους χτυπούσαν ενώ έφτασαν να τους αφαιρέσουν κινητά και να τους σκίσουν χαρτιά αδειών παραμονής. Παρόμοιες επιθέσεις πραγματοποίησαν καθημερινά τις τέσσερις τελευταίες μέρες όπως κατάγγειλαν οι μετανάστες που βρέθηκαν χθες έξω από το ΑΤ Αιγάλεω.

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν ανησυχητικά οι ρατσιστικές επιθέσεις με πιο πρόσφατες στη Νίκαια και στην Λαμπρινή .Την περσινή Άνοιξη είχαν άλλωστε σημειωθεί αντίστοιχες επιθέσεις σε σπίτια Πακιστανών μεταναστών στο Αιγάλεω.

Αυτές τις επιθέσεις τις υποκινεί η ίδια η πολιτική της κυβέρνησης που στοχοποιεί ξανά και ξανά τους μετανάστες αναζητώντας αποδιοπομπαίους τράγους για την ανεργία, την φτώχεια και την υποβάθμιση της ζωής στις εργατογειτονιές.

Το θράσος τους δεν έχει όρια όταν την ίδια  ώρα χαρίζουν δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες , ρημάζει με τις απολύσεις και τα κλεισίματα τις δουλειές μας, κλέβουν  τα ασφαλιστικά μας ταμεία και παγώνουν τους μισθούς. Είναι οι ίδιοι που καλύπτουν μαφιόζικες επιθέσεις σαν κι αυτή σε βάρος της συνδικαλίστριας μετανάστριας της ΠΕΚΟΠ Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες φτάνουν στην Ελλάδα κυνηγημένοι από τους στρατούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που διαλύουν τις χώρες τους με πολέμους στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν , στην Μ.Ανατολή και η κυβέρνηση σπαταλάει δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς για να συμμετέχει σε αυτούς.

Η ίδια η κυβέρνηση είναι ένοχη για το έγκλημα των απαγωγών των Πακιστανών. Με τον πιο χυδαίο και εκδικητικό τρόπο επιτίθενται στην Πακιστανική Κοινότητα και σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και την πακιστανική πρεσβεία έχουν αφαιρέσει διαβατήρια από 290 πακιστανούς μετανάστες, στον ίδιο τον πρόεδρο της Τζαβέντ Ασλάμ και σε μέλη της που συμμετείχαν στην καταγγελία των δολοφονιών στην Π.Ράλλη. Μάλιστα στην ίδια κατεύθυνση ενεργοποιούνται κυκλώματα συνεργατών της πρεσβείας στήνοντας ακόμη και «αντισυλλόγους».

Καλούμε την Κυριακή * Μάρτη 4μμ στην Πλατεία Εσταυρωμένου σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κλιμάκωσης των ρατσιστικών επιθέσεων και κλιμακώνουμε στις 21 Μάρτη σο Σύνταγμα στις 1μμ στο μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο για τα 60 χρόνια ΝΑΤΟ και την επέτειο των πολέμων σε Ιράκ και Σερβία.

 

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου,6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ 6955295322

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License