Όλες και όλοι στην πορεία για να μην περάσει η παρακρατική τρομοκρατία

Ανακοίνωση του Δικτύου

Όλες και όλοι στην πορεία για να μην περάσει η παρακρατική τρομοκρατία

 

 

Το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή πορεία ενάντια στο παρακράτος και τη νεοφασιστική τρομοκρατία (Προπύλαια, 6:00 μμ). Η πορεία οργανώνεται από μεγάλο αριθμό αριστερών πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων με στόχο να αποτελέσει μια πρώτη μαζική απάντηση στη δολοφονική επίθεση με χειροβομβίδα στο Στέκι Μεταναστών στις 24/2/09. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι Προπύλαια-Βουλή-Προπύλαια.

Επιπλέον, το Δίκτυο συμμετέχει και στην αυριανή αντιφασιστική κινητοποίηση στις 9:00 στο Εφετείο (Λουκάρεως) όπου δικάζεται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Περίανδρος για την απόπειρα δολοφονίας των αγωνιστών φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή, Ηλία Φωτιάδη και Γιάννη Καραμπατσόλη.

Αύριο, λοιπόν, όλες και όλοι στο δρόμο για να κάνουμε σαφές ότι:

  • Η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσουν.
  • Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Συνεχίζουμε στο δρόμο του Δεκέμβρη, εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό, δυναμώνουμε το ανταγωνιστικό κίνημα.
  • Το Τείχος Σιωπής και Ψεύδους που έχουν υψώσει τα ΜΜΕ δεν θα συσκοτίσει αυτό το έγκλημα.
  • Δεν θα αφήσουμε τους επίδοξους συνεχιστές της Ordine Nuovo να λειτουργήσουν  ως μακρύ χέρι των καθεστωτικών πατρώνων τους (είτε ένστολων είτε μυστικών…).
  • Θα βάλουμε φραγμό στο σχέδιο αυταρχοποίησης του κράτους ως αντίδοτο στην κοινωνική αναταραχή που γεννάει η οικονομική κρίση.

 

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η αντίσταση η επιλογή μας!

 

.

 

 

 

Αθήνα 4/3/2009 

 

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License