16-2-09 ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΟΣ: ΣΚΟΠΙΑ = ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΝΕΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...

Τι κι αν εντός Ελλάδας οι έμποροι του Μακεδονικού, οι ΛΑΟικατζήδες, μιλούν για FYROM και VARDARSKA για να αποφύγουν την αναγνώριση της «ακατονόμαστης» ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

 

Τι κι αν ξορκίζουν μπροστά στους ψηφοφόρους τους (πάντα εντός Ελλάδας) το θέμα του ονόματος, όποτε γίνεται δημόσια συζήτηση με πρώτο τον Καρατζαφέρη που αρνείται πεισματικά κάθε «παραχώρηση εθνικού ζωτικού χώρου στους Σκοπιανούς» ακόμα και όταν μισογίνεται στα φανερά από βουλευτές του ίδιου του Λ.Α.Ο.Σ όπως ο Βελόπουλος.

 

Τι κι αν η «παραχώρηση» αυτή (βλέπε διεθνής αναγνώριση) επιβεβαιώνεται από τον Ευρωβουλευτή του Λ.Α.Ο.Σ τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ (δεξί χέρι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) με την πρόσφατη ομιλία του στις Βρυξέλλες όπου μίλησε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μπροστά σε δεκάδες ξένους Ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους.

 

 

Ο ίδιος ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ διαψεύδει κάθε τέτοια αποδοχή της πραγματικότητας σαν «παραποιημένη», «ανύπαρκτη αναφορά» που κατασκευάστηκε από «προβοκάτορες κατά του Λ.Α.Ο.Σ».

 

Τώρα όμως βγαίνει να διαψεύσει τον ίδιο ο Βουλευτής του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ (αριστερό χέρι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στα περίεργα...), γνωστός από την υπόθεση του με την Στρατολογία που παραπέμφθηκε στην Βουλή.

 

Φαίνεται ότι και τα 2 χέρια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, οι ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ, όταν βρεθούν στο Ευρωκοινοβούλιο δουλεύουν περίεργα... Ισως να νιώθουν «πιο ελεύθεροι» όταν βρίσκονται στο εξωτερικό και χωρίς την επίβλεψη του αφεντικού σπεύδουν να ονομάσουν τα «Σκόπια» με το αναγνωρισμένο τους όνομα αυτό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

 

Η πολιτική κωλοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο... Διαβάστε την σελ. 6 του επίσημου κειμένου του Ευρωκοινοβούλιου:

 

http://www.europarl.europa.eu/webnp/webdav/site/myjahiasite/users/jribot/public/JPM%20New%20Deal/Summary%20of%20plenary%2016%2002%2009%20(2).doc

 

«Mr Konstantinos AIVALIOTIS, MP, Vouli ton Ellinon - Greece, poses the question to the Commission about their failure to deal with the aging population and adds that 13 million Euro was spent on Turkey and Macedonia since 1992 and that those countries are outside the EU and that the EU should be investing in itself instead, especially in new energy sources.»

 

Ολα αυτά μέσα στα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης Βουλευτών και Ευρωβουλευτών στο Βέλγιο στις 16/2/2009!

Τα υπόλοιπα είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και φυσικά αφορούν μόνο την ελληνική σωβινιστική πολιτική αγορά του Λ.Α.Ο.Σ.    

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License