Οργάνωση για Αστακό

Πολλές συλλογικότητες/οργανώσεις έχουν καλέσει σε αποκλεισμό του λιμανιού στον Αστακό όπου όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες & παρά τα κυβερνητικά ψέμματα, θα ανεφοδιαστούν με φονικά όπλα οι Αμερικάνοι για να ενισχύσουν τον "αμυντικό" πόλεμο-γενοκτονία του Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης..

Πολλές συλλογικότητες/οργανώσεις έχουν καλέσει σε αποκλεισμό του λιμανιού στον Αστακό όπου όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες & παρά τα κυβερνητικά ψέμματα, θα ανεφοδιαστούν με φονικά όπλα οι Αμερικάνοι για να ενισχύσουν τον "αμυντικό" πόλεμο-γενοκτονία του Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης. Σκοπός του άρθρου είναι να πληροφορηθούμε όλοι εμείς από όλες τις γωνιές της ελλάδας, αν υπάρχει κάποια συντονισμένη κίνηση για ομαδική μετάβαση στον Αστακό. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας διαφωτίσει γιατί οι μέρες περνάνε.

από κάποιος 13/01/2009 11:42 πμ.


δεν γνώριζα ότι "ακυρώθηκε" το σχέδιο. παρολαταύτα χρειάζεται να δώσουμε ηχηρό παρών-είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους Παλαιστίνιους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License