Επίθεση από νεοναζί στην Τρίπολη

ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ 2 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΑΛ. ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ  ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟ  ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΤΛ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ........ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!

Αρχεία:


Λες κ δεν ξερουμε οτι χρυσα αυγα κ χοιρινα αλληλουποστηριζονται  σαν αδερφακια που ειναι!!!!!!!!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License