Η Βενεζουέλα απέλασε τον Πρέσβη του Ισραήλ

Η Βενεζουέλα σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέλασε τον Πρέσβη του Ισραήλ στο Καράκας, Shlomo Cohen καταδικάζοντας έτσι της «κατάφωρες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το κράτος του Ισραήλ»

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δηλώνει την "άνευ όρων αλληλεγγύη της προς τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό" και πρόσθεσε ότι εκτός από τον πρέσβη, αποφάσισε επίσης να απελάσει και όλο το προσωπικό της ισραηλινής πρεσβείας στη Βενεζουέλα.

Ο Ούγκο Τσάβες, κάνει έκκληση προς τον Εβραϊκό λαό σε όλο τον κόσμο να αντιταχθεί στην εγκληματική πολιτική του Ισραήλ που θυμίζει τις χειρότερες σελίδες στην ιστορία του εικοστού αιώνα.

Ο Τσάβες είναι μέχρι τώρα ο μοναδικός Ηγέτης του κόσμου που πράττει τα αυτονόητα και καταδικάζει εμπράκτως την σφαγή στην Γάζα.


από τσαβες 07/01/2009 11:10 μμ.


για την πραξη του. Εδω στο ελαντα, με πιο τροπο θα μπορουσαμε να ακολουθησουμε τετοια παραδειγματα? λεω μηπως....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License