Αυτοκίνητο της Αστυνομίας φαίνεται ότι έβαλαν στο στόχαστρό τους μια 23χρονη η οποία συνελήφθη για εμπρησμό και ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο αναζητείται.
Το περιπολικό το οποίο προσπάθησαν να κάψουν, γύρω στις 4 χθες τα ξημερώματα, ήταν σταθμευμένο σε πάροδο, κοντά στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας. Πρόκειται για το υπηρεσιακό όχημα που χρησιμοποιούσαν οι αστυνομικοί που ήταν καθήκον στο οδόφραγμα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης, η νεαρή και ο φίλος της, έγιναν αντιληπτοί από πολίτη την ώρα που προσπαθούσαν να θέσουν φωτιά στο περιπολικό. Ο πολίτης τους πλησίασε και κατάφερε να ακινητοποιήσει την 23χρονη η οποία συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε το περιπολικό υπέστη ελάχιστες ζημιές αφού οι δράστες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το παράνομό τους έργο.
Η 23χρονη οδηγήθηκε χθες ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτησή της για περίοδο τεσσάρων ημερών. Εναντίον της διερευνάται υπόθεση εμπρησμού και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ύποπτη φέρεται να συνδέεται και με τον εμπρησμό αυτόματης ταμειακής μηχανής τράπεζας που σημειώθηκε πρόσφατα σε κεντρική οδό της Λευκωσίας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License