απόπειρα εμπρησμού περιπολικού - κυπρος

Λευκωσία: Επίθεση με γκαζάκια εναντίον περιπολικού της Αστυνομίας

Λευκωσία: Επίθεση με γκαζάκια εναντίον περιπολικού της Αστυνομίας απετράπηκε την τελευταία στιγμή τα ξημερώματα στη Λευκωσία. Ελληνοκύπρια, ηλικίας 23 ετών επιχείρησε να κάψει το όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τον αστυνομικό σταθμό της οδού Λήδρας. Η νεαρή τοποθέτησε νάυλον τσάντα, στην οποία υπήρχαν γκαζάκια και δοχείο με εύφλεκτη ύλη, σε ένα από τα πίσω λάστιχα του περιπολικού. Ενώ προσπαθούσε να ανάψει φωτιά, έγινε αντιληπτή και συνελήφθηκε. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η απόπειρα εμπρησμού του περιπολικού να συνδέεται με άλλες επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.
Η νεαρή θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον  Δικαστηρίου γτια έκδοση διατάγματος κράτησής της.

απο http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=334&id=599314

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License