Φασίστες αναλαμβάνουν την ευθύνη της παρακρατικής τους δράσης

Ενώ η κοινωνία εξεγείρεται αγανακτισμένη με τους μπάτσους, συλλογικότητες κατοίκων και απλοί άνθρωποι κατεβαίνουν στους δρόμους για να τους διώξουν, το κράτος παίζει το παλιό χαρτί του παρακρατικού μηχανισμού του. ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠ' ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

post image

Το γνωστό μπαγιάτικο κόλπο των παρακρατικών όταν οι μπάτσοι ζορίζονται. Οπως γράφει το παρακάτω έγγραφο:

2 - Κατόπιν αλλεπαλλήλων συσκέψεων μετά των προεδρείων των Εθνικών Αντικομμουνιστικών Οργανώσεων διεπιστώθη πλήρως η ανάγκη ευρυτέρας ηθικής και οικονομικής ενισχύσεως αυτών προς αντιμετώπισιν της Κομμουνιστικής δραστηριότητος, ώστε να φαίνηται πλέον ότι αντιδρά ο λαός εις τας διαφόρους εκδηλώσεις και όχι η Αστυνομία.

Ποιές είναι οι "Αντικομμουνιστικαί Οργανώσεις" που δραστηριοποιήθηκαν στην Πάτρα ενάντια στους εξεγερμένους "Αναρχοσυμμορίτας";

Διαβάστε τα παρακάτω:

Καλώς ήρθατε στo Ιστολόγιο της «Εθνικής Άμυνας» Πάτρας.
Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι Πατριώτες Αγωνιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ , που
πρωτοστάτησαν στην ομόθυμη αντίδραση τον Πατρινών
και στην καταδίωξη τον ρυπαρών εισβολέων του Ανθελληνισμού ,
δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την οργάνωση
«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» , η με οποιαδήποτε άλλη οργάνωση ,
ή πολιτικό κόμμα .

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ είναι Αγωνιστικό Εθνικολαϊκο Κίνημα
τον πανελλήνων .Δεν στιγματίζετε ούτε περιθωριοποιείτε ,
όσο και αν προσπαθούν οι δημοκρατούσες μαριονέτες, οι
πουλημένοι δημοσιογράφοι και τα πράσινα (αυτοδιοίκητα)
άλογα του Εθνοκτόνου συστήματος , που ποδηγετεί και
ποδοπατεί τον προδομένο Λαό μας

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Αναρτήθηκε από ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ στις 9:41 μμ
Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κοπρόσκυλα του ανθελληνισμού και της προδοσίας :

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !


Αυτό που πάθατε στην Πάτρα θα γενικευθεί σε ολόκληρη
την Ελλάδα , μέχρι να ξεκουμπιστείτε μακριά από την
Πατρίδα μας !


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Οι Έλληνες Πατριώτες είναι στο πλευρό σας !

Οι κυβερνήσεις των δειλών γραικύλων πολιτικών , που σας
προδίδουν και σας προσφέρουν βορά στα κοπρόσκυλα και
στους πουλημένους δημοσιογράφους έρχονται και παρέρχονται
στην ντροπή της Ιστορίας .
Οι Έλληνες Πατριώτες όμως παραμένουν αμετακίνητοι στις
Επάλξεις του Έθνους και σας στηρίζουν !

Αυτά που έγιναν ήταν :
PROVA GENERALE !!!!

Τα αναρχίδια του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ , ενισχυμένα από συμμορίες
λαθρομεταναστών , κατάφεραν να τρομοκρατήσουν το παραλυμένο
«κράτος» των γραικύλων πολιτικών .
Οι άπλυτοι ρεμπεσκέδες της «προοδευτικής» αριστεράς , επιχειρούν
ανενόχλητοι , να αφανίσουν την ΕΛΛΑΔΑ μας , στο όνομα……της
δημοκρατίας .

Αυτά που έγιναν ήταν PROVA GENERALE !
Τώρα ετοιμάζονται για το αποφασιστικό χτύπημα κατά της πατρίδος μας .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !


ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Αναρτήθηκε από ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ στις 9:17 μμ

Εικόνες:

qwe

από qwe 21/12/2008 7:07 πμ.


Παρατήρηση 1: Το συννημένο έγγραφο εμφανίζει (ξεθωριασμένη μεν) ημερομηνία 20ης Ιουλίου 196κάτι, όσο μπορώ να διακρίνω από την ανάλυση του κειμένου. Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να μειώσω το περιεχόμενό του, απλά το τοποθετώ άκαιρο χρονικά. Όντως, τότε έτσι ήταν η τάξη πραγμάτων και όντως σήμερα δεν διαφέρει και πολύ η ουσία της κατάστασης, απλά υπάρχει η μετονομασία των "κομμουνιστών" σε "αναρχικούς". Η ουσία παραμένει η ίδια, απλά αλλαζουν τα πρόσωπα, οι ρόλοι και οι ταμπέλες.
Επαναλαμβάνω όμως, ως υποκειμενική και μόνο άποψη ότι το κείμενο είναι άκαιρο.

Παρατήρηση 2: Κάνοντας link στο εν λόγω site της Εθνικής Άμυνας, μπορείτε να βρείτε και τη διακύρηξη της ομάδας αυτής που διαφοροποιεί από τη μία τη θέση της ως προς τη Χρυσή Αυγή (επίσημο και οργανωμένο φορέα ακροδεξιάς αντίληψης), από την άλλη δε εκφράζει ό,τι πιο εθνικιστικό, ακροδεξιό, φανατικό και απάνθρωπο σε βαθμό επικινδυνότητας.
Δε γνωρίζω περισσότερα για την εν λόγω ομάδα και τον τρόπο δράσης, αλλά μετά από τα γεγονότα της Πάτρας με "αγανακτισμένους πολίτες" και το σύνολο των βασανισμών και των θανάτων μεταναστών στην πόλη τα τελευταία χρόνια, η υποψία ότι ο εθνικισμός και ο φασισμός δεν συγκεντρώνεται στους Χρυσαυγίτες παίρνει σάρκα και οστά.
Το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον και μεμονωμένες ομάδες οι οποίες δρουν αυτοβούλως και ανεξάρτητα από τη Χρυσή Αυγή, αλλά με πρακτικές και μεθόδους που την ξεπερνούν, είναι ανησυχητικό...
Η κοινωνία της Πάτρας νοσεί εδώ και χρόνια, αλλά τέτοιου είδους καρκινογεννέσεις είναι καταθλιπτικές. Ας έχουμε το νού μας....

Ένας αποτυχημένος τυχοδιώχτης, μπεκρής και τσακισμένος δικηγορίσκος ο "Αρχηγός" που δεν του αναθέτουν πιά οι πατρινοί ούτε συναινετικό διαζύγιο. Ξεκίνησε από την νεολαία της 21η Απριλίου και αφού πέρασε πόρτες και ...πόρτες έφτιαξε πια το δικό του κιόσκι. Και το κιόσκι του έξω από τον ίδιο δεν διαθέτει ούτε ...καθαρίστρια και είναι απορίας άξιο πώς ο φασιστοφάγος ασχολείται με αυτή τη φαιδρή περίπτωση ενός μισότρελου που καταπίνει ενάμισυ μπουκάλι ουίσκυ για να συγγράψει ...μανιφέστο υπέρ βωμών και Αστειών.

Ά ρε φίλτατε φασιστοφάγε πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος το ΤΙΠΟΤΑ!

από φ@σιστοφάγος 21/12/2008 12:30 μμ.


Κοιτάζοντας την ημερομηνία (είναι 1965, το "5" έχει διορθωθεί με το χέρι -ή την οπλή- του χοιρινού που το συνέταξε) ο καθένας θα έλεγε ότι είναι άκαιρο χρονικά. Παρατηρώντας όμως την τακτική της κυριαρχίας του σήμερα το κείμενο την περιγράφει επακριβώς. Οι "πατριωτικαί δυνάμεις" που έπαιξαν το ρόλο του παρακράτους τότε και καταδικάστηκαν από το σύνολο της κοινωνίας έμπρακτα, με τις ιστορικές εξεγέρσεις, έχουν σηκώσει κεφάλι. Οχι μόνο επιτελούν ανοιχτά το παρακρατικό τους έργο αλλά το διαλαλούν δημόσια με μια θρασυδειλία που δεν μπορεί να πηγάζει παρα μόνο από την κρατική κάλυψη που εξακολουθούν να απολαμβάνουν 40 και πλέον χρόνια από τον καιρό που συνέτασσαν το κείμενο τα "οργανα της τάξης" του παρελθόντος. Είναι βέβαιο ότι κάποτε ανάλογα στοιχεία θα έρθουν στο φως με ημερομηνίες του 21ου αιώνα.
Αυτές οι "πατριωτικές δυνάμεις" δεν είναι μόνο οι τελειωμένοι της "εθνικής άμυνας" αλλά και οι χρυσαύγουλοι (σιγά μην έλλειπαν), μέλη του ΛΑΟΣ, πρώην μέλη της ομάδας της ΟΝΝΕΔ που σκότωσαν τον Τεμπονέρα, μέχρι και ο Αντωνόπουλος του κκε που προσπάθησε να καλύψει όλους αυτούς αποκαλώντας τους "αμυνόμενους νοικοκυραίους".
Η δε προσπάθεια ενοχοποίησης όσων, παρόλη την παθητική τους στάση δεν μετέχουν στον παρακρατικό μηχανισμό υπήρχε και τότε, όπως αναγράφεται στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου με το χαρακτηρισμό "κεντρώοι και προοδευτικοί".
Για μένα όλα αυτά οδηγούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και δείχνουν με σαφή τρόπο το τι έχουμε να κάνουμε από δω και πέρα. Το κυριότερο, δείχνουν ότι οι "δημοκρατικές" μεταρρυθμίσεις που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν κάποιοι ότι κρατούσαν το παρακράτος στο παρελθόν δεν υπήρξαν ικανοί να πετύχουν αυτό τους το ρόλο κι είναι καιρός να καταλάβει η κοινωνία ότι αυτά τα φαινόμενα υπήρχαν και θα υπάρχουν σύμφυτα με την εξουσία αν την αφήσουμε να κυριαρχεί, με δημοκρατικό ή μη προσωπείο.
Επειδή θεωρώ όλα τα παραπάνω αυτονόητα δεν μπήκα εξαρχής στον κόπο να τα αναλύσω.

από mike 21/12/2008 2:42 μμ.


oi fasistes piso stis tripes tous.mia fora emfanistikan k auti me tous mpatsous. ELATE ME SOUGIADES ELATE ME MAXERIA-FASISTES THA SAS SPASOUME TA PODIA K TA XERIA...........................

post image
Τις τελευταιες ημερες παρατηρειται εντονη "δραστηριοτητα" των νεοφασιστων στο πλευρο της αστυνομιας.
Δεν μπορει κανεις παρα να νοιωσει μισος και οργη για τους αμετανοητους νοσταλγους της χουντας που βρισκονται μεσα στην ελληνικη αστυνομια και συνεργαζονται με τα ακροδεξια κατακαθια.

Ετσι ακουστηκε ενα γουρουνι των ματ ενοσω κυνηγαει διαδηλωτη να του φωναζει "που ειναι ο Αλεξης οεο?"

Αυτοι οι νεκροσυλοι και σκυλευοντες την μνημη του 16χρονου ΑΛΕΞΗ ειναι αποβρασματα.
Αλλα τα μμε για αλλη μια φορα δεν βλεπουν δεν ακουνε και δεν μιλανε.Εξαλλου αληθεια ειναι μονο αυτο που καταγραφει η καμερα...

Αποκορυφωμα ολων αυτων ειναι τα οποια προσβλητικα συνθηματα που γραφουν οι νεοφασιστες(και αποτελουν προσβολη νεκρου) σε γειτονιες της Αθηνας.
Ενώ η κοινωνία εξεγείρεται αγανακτισμένη με τους μπάτσους, συλλογικότητες κατοίκων και απλοί άνθρωποι κατεβαίνουν στους δρόμους για να τους διώξουν, το κράτος παίζει το παλιό χαρτί του παρακρατικού μηχανισμού του.
Απο την αλλη φασιστοφυλλαδες οπως ο " στοχος" και ο "ελευθερος κοσμος" παιζουν τον γνωστο ρολο του "αγανακτισμενου πολιτη"
με ανωνυμα συνθηματα- που προβαλει σαν να εχει την πατροτητα τους- επιτιθενται σε ολους αυτους που θεωρουν οτι συνομωτουν "να αφανίσουν την ελλαδαρα τους".

Για αλλη μια φορα ποσο επικαιρο ακουγεται αληθεια το συνθημα:

ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ....η συντακτικη ομαδα

του ιστολογιου
 
antifa-area
 
 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License