Φασίστας το παίζει "αγανακτισμένος καταστηματάρχης" μπροστά σε κάμερα.

Φασιστάκι κάνει δηλώσεις στον Ζούγκλα και το παίζει "αγανακτισμενος καταστηματάρχης".

http://primemotion.net/watch_video.php?v=f11c5f3a22fac87
Στο παραπάνω λινκι βρίσκεται η εκπομπή του Λαζόπουλου, στο 61':50" - 61':58" -όταν   δείχνει αποσπάσματα από την εκπομπή του Ζούγκλα- βγαίνει  ένας φασιστάκος  και στην υποτιθέμενη ερώτηση που θα έκανε σε κάποιον "κουκουλοφόρο" τί λέει το ζώο: "Θα τον ρωτούσα ποιος χειρίζεται τον σέρβερ του πολυτεχνείου;"
Το συγκεκριμένο ερώτημα δεν το κάνει ένας που δεν ξέρει από τις παπάτζες που γράφουν οι σίστες στο διαδίκτυο , αν το συνδυάσουμε και με ένα βλογκ κατα του Ιndymedia , άρα ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι χωμένος στα σκατά των αυγών...
Βάζω και το screenshot για να κυκλοφορήσει η φάτσα του.

από 5 21/12/2008 3:38 πμ.


Να δούμε την φάτσα του; Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ; Δηλαδή η πρότασή σου εσένα ποια είναι; Να αρχίσουμε να ψάχνουμε φάτσες στους δρόμους και αν πετυχαίνουμε κάποιον που μοιάζει με αυτόν να τον σπάμε στο ξύλο; Δεν θα 'σαι με τα καλά σου μεγάλε.

από Πάνος193 31/12/2008 3:47 πμ.


επειδή για το σέρβερ το διάβασα κι εγώ στο μπλογκ "Λες Μαλακίες", που δεν ξέρω τι είναι, ρωτάω, για ενημέρωση και μόνο : το συγκεκριμένο μπλογκ είναι φασιστικό; Εμένα μου φάνηκε ότι ειρωνεύεται τους φασίστες. Τελικά, η πληροφορία, που αυτό το μπλογκ γράφει ότι ήταν πασίγνωστη, δεν ισχύει; Ευχαριστώ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License