Κάλεσμα για media center στο στέκι μεταναστών

na antepitethoume stin kratiki propaganda

Χώρος αντιπληροφόρησης στο Στέκι από indy.gr, UFU και άλλους/άλλες

Στήνουμε ένα χώρο αντιπληροφόρησης στο Στέκι Μεταναστών, στην Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια (ο πεζόδρομος στο πλάι της πλατείας)
Σήμερα, Τετάρτη, μετά την πορεία - κατά τις 3 δηλαδή, εκτός εξαιρετικών απρόοπτω, όποιος/α θέλει μπορεί να έρθει στο Στέκι Μεταναστών όπου υπάρχει η στοιχειώδης υποδομή σε υπολογιστές, ώστε να δημοσιεύσει τις μαρτυρίες και τις εικόνες που θα έχει από τη σημερινή διαδήλωση, σε όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, indy, indymedia ή blog.  Στήνεται ένα υποτυπώδες, λόγω των σαρωτικών γεγονότων, «Media Center» ώστε να σπάσει η κατασκευαζόμενη από τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πλαστή εικόνα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Πάρτε μαζί σας την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, το κινητό ή το mp3φωνό σας για να καταγράψετε εικόνες και ήχους από τη σημερινή διαδήλωση. Κυρίως, φέρτε τη δική σας εικόνα από τα γεγονότα. Θα υπάρξει στο μέτρο του δυνατού βοήθεια από ανθρώπους πιο εξοικειωμένους με τους
υπολογιστές.

 Να πάρουμε την πληροφόρηση στα χέρια μας!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License