Τέσσερις συλλήψεις σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στην Κύπρο

για την δολοφονεία του μαθητή

Στην Πάφο τετρακόσιοι περίπου μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό για να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία του μαθητή στην Αθήνα. Όταν έγινε απόπειρα να κοπεί ο δρόμος συνελήφθη ένας μαθητής . Αυτό εξόργισε τους υπόλοιπους οι οποίοι πολιόρκησαν και πετροβολούσαν το αστυνομικό τμήμα . Αυτή την στιγμή δύο μαθητές κρατούνται στην Πάφο.

Στην Λευκωσία δύο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συνελήφθησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας σήμερα το μεσημέρι έξω από την Ελληνική πρεσβεία

http://agrammata.wordpress.com/Δύο νέες μαθητικές διαδηλώσεις είχαμε σήμερα στην Κύπρο.

Στην Λεμεσό 100 περίπου μαθητές έκαψαν κάδους σκουπιδιών και έκλεισαν κεντρικό δρόμο

Στην Λάρνακα μαθητές της τεχνικής σχολής συγκεντρώθηκαν έξω από το κεντρικό αστυνομικό σταθμό της πόλης καταδίκασαν την δολοφονία του Αλέξανδρου και πέταξαν πορτοκάλια στους αστυνομικούς.

Σήμερα Τρίτη 9/12/2008 στις 7.30 μ.μ.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Θα γίνει και νέα πορεία ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΛΕΞΗ!

post image
Φωτογραφίες από την πορεία στην ελληνική πρεσβεία την Δευτέρα στην Λευκωσία

            η αλληλεγγύη το όπλο των λαών


Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License