ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 4ΜΜ

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 4ΜΜ

 

Το τελευταίο διάστημα με στήριξη των φασιστών και του ΛΑ.Ο.Σ ενεργοποιούνται με τραμπούκικο τρόπο «ομάδες αγανακτισμένων πολιτών» που επιχειρούν να χύσουν ρατσιστικό μίσος με εκδηλώσεις στο Άγιο Παντελεήμονα και την Πάτρα. Η κυβέρνηση τους κάνει πλάτες με την προώθηση του Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο της ΕΕ αλλά και το ότι τους  αφήνει να δρουν ασύδοτα όπως στον Άγιο Παντελεήμονα στις 26 Οκτώβρη όταν έσπασαν ένα μαγαζί ΙΝΤΕΡΝΕΤ με Αφγανούς ιδιοκτήτες ενώ πέταγαν γυάλινα μπουκάλια τραυματίζοντας διαδηλωτές.

Το Σάββατο 6 Δεκέμβρη  τραυματίστηκε στην Π.Ράλλη ο μετανάστης Μαζίρ Γκούλ,  χειρουργήθηκε και βρίσκεται  σε κρίσιμη κατάσταση .Η αστυνομία είχε εξαπολύσει άγρια επίθεση για να απομακρύνει τις χιλιάδες προσφύγων που βρέθηκαν εκεί για να υποβάλουν αίτηση ασύλου. Ο τραυματισμός του έγινε ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου στις 26 Οκτώβρη δολοφονήθηκε ο Πακιστανός μετανάστης Μοχάμεντ Ασράφ.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα κατατρεγμένοι από τους πολέμους και την φτώχεια και αντί για άσυλο και στήριξη αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό, τις δολοφονίες και τις επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας του Παυλόπουλου.

Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος χαρίζουν τα πάντα στην πλούσια μειοψηφία των τραπεζιτών, των βιομήχανων, των εφοπλιστών και των εμπόρων όπλων την ώρα που σκορπάνε την φτώχεια, την ανεργία, την ακρίβεια.

 Την ώρα που χαρίζουν 28δις στους τραπεζίτες δεν βρίσκουν ούτε ένα ευρώ για τις συνθήκες ζωής στις γειτονιές μας, για τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας.

Έλληνες και μετανάστες εργάτες και νεολαίοι ενωμένοι δίνουμε δυναμικό παρών στην Πανεργατική Απεργία στις 10 Οκτώβρη για να πληρώσουν την κρίση οι καπιταλιστές και όχι οι μετανάστες. Και συνεχίζουμε μαζί στο μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 20 Δεκέμβρη στα Προπύλαια 3μμ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License