Πυροβολισμοί με καραμπίνα από μαγαζάτορα στη Στουρνάρη

Πυροβολισμοί με καραμπίνα από καταστηματάρχη στην Στουρνάρη

(Από άτομα που βρέθηκαν μπροστά) 

Πριν από κάποια ώρα βγήκε άτομο (ευτραφής ψαρομάλλης) μέσα από το μαγαζί της Cosmodata στη Στουρνάρη και πυροβόλησε με καραμπίνα 3 φορές (μάλλον στον αέρα). Κατεβήκαν 2 διμοιρίες και κύκλωσαν το μαγαζί, φυσικά ο μαγαζάτορας δε συνελήφθη. Οι μπάτσοι καλύπτουν τον μαγαζάτορα και διαδίδουν παραπλανητικά στα ΜΜΕ μέχρι στιγμής (δημοσιογράφοι δεν υπήρχαν μπροστά στο σκηνικό) ότι οι κρότοι προήλθαν από χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Το μαγαζί σπάστηκε σχετικά.

από Tar 04/12/2008 9:01 μμ.


Σύμφωνα με φοιτητές που βρίσκονταν κοντά στο χώρο την ώρα των πυροβολισμών ο μαγαζάτορας  σημάδευε, δεν έριχνε απλά στον αέρα.

 

Επίσης, λίγο πριν η πορεία φτάσει στο πολυτεχνείο οι μπάτσοι επιτεθήκαν και χτύπησαν άσχημα έναν μετανάστη μεγάλο σε ηλικία την ώρα που στην κυριολεξία απλά πέρναγε το δρόμο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο σημείο για να ακολουθήσουν την πορεία.   

 

Για περισσότερη ενημέρωση απ’ την πορεία

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=932195


Όταν η πορεία έφτανε στο πολυτεχνείο τα ηρωικά ΜΑΤ  πριν ξεσπάσουν στους φοιτητές και στις φοιτήτριες ξέσπασαν σε έναν περαστικό μετανάστη μεγάλο σε ηλικία.
Περνούσε το δρόμο και έπεσαν κυριολεκτικά πάνω του. Τον χτύπησαν άγρια , του κατέβασαν το φρύδι και το μάτι και αφού πέρασε όλη η διμοιρία γουρουνιών από πάνω του,  τον παράτησαν και συνέχισαν τον δρόμο τους.
Ο άνθρωπος χτυπημένος και αιμόφυρτος –είχε αίματα στο πρόσωπο- μπήκε στο πολυτεχνείο και ζήτησε βοήθεια από όποιον βρήκε μπροστά του…

Αυτά για τα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ


Ο κύριος αγανακτισμένος καταστηματάρχης με την καραμπίνα όχι μόνο δεν πυροβολούσε στον αέρα για εκφοβισμό, αλλά έστρεψε την καραμπίνα παράλληλα με το δρόμο σημαδεύοντας ανθρώπους που τους θεώρησε ύποπτους, αναρχικούς, κουκουλοφορους, τρομοκράτες,…διαδηλωτές…

Αυτά για τον κύριο με την καραμπίνα.


Τα ματ αυτόν τον κύριο τον συγκάλυψαν

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License