ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΛΕΥΡΗ

Ο θαυμαστής του Αδόλφου δε θα τη γλιτώσει...

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΛΕΥΡΗ

Νέα αναβολή δόθηκε σήμερα στην εκδίκαση της έφεσης του ναζιστή Πλεύρη λόγω παρέλευσης ωραρίου. Η δίκη ορίστηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2009.

Θυμίζουμε ότι η δίκη ήταν τελευταία στο πινάκιο με αριθμό 18(!) και η προηγούμενη του Σεπτέμβρη είχε αριθμό 22 (!) Ο Πρόεδρος της έδρας σήμερα αναγνώρισε ότι κακώς η δίκη αυτή μπήκε τελευταία (επειδή υπάρχει ζήτημα παραγραφής) και ο εισαγγελέας συμφώνησε λέγοντας ότι αυτό μάλλον έγινε εκ παραδρομής και δήλωσε ότι ο ίδιος αναλαμβάνει να εξασφαλίσει μικρό αριθμό στη νέα δίκη του Γενάρη (να είναι δηλαδή από τις πρώτες ώστε να διεξαχθεί οπωσδήποτε)

Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία θα παλέψει ως το τέλος ώστε να μη γίνει παραγραφή και να καταδικαστεί ξανά ο ναζιστής Πλεύρης και στο Εφετείο.

Αθήνα 3 Δεκέμβρη 2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License