Φωτογραφίες απο Πορεία ( Μπατσοκρατίας..) Πολυτεχνείου Αθήνα 2008

ΧΟΥΝΤΑ 2008

post image

   Μη περιμένετε να δείτε φωτογραφίες απο τη Πορεία αυτή καθε αυτή , μιας και αυτό που πιστεύω οτι μένει τελικά απο τη σημερινή επετειακή διαδήλωση είναι η αναπαράσταση της κρατικής καταστολής κατα τη διάρκεια της χούντας , απλα με μοντέρνο εξοπλισμο ( κράνη ,ασπίδες ,γκλομπς, χημικα και όπλα.και ξέρετε ολα τα σχετικά...). Οι μπάτσοι ήταν σχεδόν όσοι και η πορεία , παρέλασαν κυριολεκτικά δίπλα μας για να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο το πολυτεχνείο, υπενθυμίζοντας οτι η χούντα δεν τελείωσε το 73.
 
    Πέρα απο τις δυσκολες καιρικές συνθήκες κάτω απο τις οποίες τραβηχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες ( βροχη κλπ ) , και τη ψυχολογική βία που ασκείται στους διαδηλωτές καθώς χιλιάδες μπάτσοι με πολεμικό εξοπλισμό κυκλώναν προκλητικά τη διαδήλωση, τα βίντεο και τις φωτογραφίες που μας τραβάγανε με τα κινητά τους που συνοδεύονταν απο  υβριστικά και απίστευτα σεξιστικά σχόλια (ειδικά προς τις γυναίκες διαδηλώτριες), δεν έπρεπε να μείνουν αναπάντητα! Και να φανταστεί κανείς οτι αυτοί οι ανθρωποι έχουν μάνα ίσως κόρη, κόπελα, αδερφη. Δεν ανέχομαι κανένα γουρονοποιό στοιχειο που νομίζει οτι η εξουσία του δίνει το ελεύθερο να με μειώνει μόνο και μόνο επειδή τολμώ να διαδηλώνω για τα αυτονόητα ( και επειδή είμαι γυναίκα). Φάτε τις φάτσες σας τώρα στο indymedia!
  
    Παρά τη καταστολή και το κλίμα φόβου που είχαν σπείρει τα ΜΜΕ τις προηγούμενες μέρες ( τα περίφημα μετρα εκφοβισμού που είχαν εξαγγελθεί κλπ) ο κόσμος εδειξε οτι δεν καταβάλλεται , το αντίθετο μάλιστα!
 
   Δεν μασάμε ούτε απο Μπάτσους!Ούτε Απο βροχή !
   Ούτε απο βροχή απο Μπάτσους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνες:

...

από AIMA 18/11/2008 9:10 πμ.


post image

Εικόνες:

..

από AIMA 18/11/2008 9:11 πμ.


post image

Εικόνες:


post image
Φέτος για ακόμη μία φορά την σημαία συνόδευσαν οι διάφοροι άκυροι τύποι μαζί με τον υπόκοσμο...Φέτος δεν ήταν πασόκοι και ασφαλίτες που πήγαιναν τρέχοντας την σημαία....Φέτος την πήγε ο υπόκοσμος και μόνο....Δίφυλλες ντουλάπες με σκουφιά...

Εικόνες:

από KIR@ 18/11/2008 4 μμ.


ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License