Στην Θεσσαλονίκη σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι έπεσε κάμερα στην περιοχή συντριβανίου. Η κάμερα αυτή κατέγραφε τις πορείες και παρακολουθούσε την περιοχή του Πανεπιστημίου.


Αμέσως μετά η Αντιεξουσιαστική Κίνηση προχώρησε σε κατάλυψη της Θεολογικής σχολής με αίτημα τη δικαίωση του αγώνα των κρατουμένων.


Αυρίο το απόγευμα στος 5:00 έξω απο τη Θεολογική Σχολή η Αντιεξουσιαστική Κίνηση καλεί σε συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο. Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν συγγενεις κρατουμένων.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση

 

από φοιτητης 16/11/2008 5:12 μμ.


δεν θα βορουσε να βει χωρις να αναφερει οτι εκπροσωπει μονο την αντιεξουσιαστικη κινηση??αναφερεται σενα προβλημα που ειναι αλληλενγυοι κ ανεξαρτητα ατομα η αλλες ομαδες,οργανωσεις κλπ..

από ένας 16/11/2008 6:09 μμ.


αφού η ΑΚ είναι εκεί τι να έγραφε το πανό; Ανυπόγραφο; Γιατί;
Και στην τελική όλες τις αφίσες μας όλι οι αριστεροι και αναρχικοί να τις βγάζαμε ανυπόγραφες. Άλλο και τούτο πάλι.

από allos 17/11/2008 3:28 μμ.


o enas den exei 3anakousei th frash ''politikh ypera3ia''

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License