Κινητοποιήσεις φ. συλλόγων

Πόσες σχολές θα συμμετάσχουν στην απεργία της 21, στην κατάληψη της πρυτανείας, θα καταλάβουν τις σχολές τους...

Επειδή δεν (νομίζω να) έχουμε πολύ καλή ενημέρωση αν μπορούμε να δημοσιεύσουμε ο καθένας απο την σχολή του τα βασικά σημεία του πλαισίου καθώς και τις αποφάσεις που πήρε ο κάθε ένας (φ.σ.). Αρχίζοντας:

1. Αρχιτεκτονική Αθήνας :
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

• Όλη η εξουσία στις Γενικές Συνελεύσεις. Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος μιλάει εξ ονόματος της Γενικής Συνέλευσης να δεσμεύεται από την πιο πρόσφατη απόφασή της και να λογοδοτεί σε αυτήν. Κάθε συντονισμός να γίνεται στη βάση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων.

• Συμμετοχή του Συλλόγου στην πανεκπαιδευτική – πανεργατική πορεία την Τρίτη στις 21/10 (μέρα γενικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) με προσυγκέντρωση 11:00 στα Προπύλαια μαζί με τις υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης (ΔΟΕ,ΟΛΜΕ), με κλειστή σχολή όλη την ημέρα.

• Συμμετοχή του Συλλόγου στην παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ την Πέμπτη 23/10, ημέρα που αναμένεται η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου για την αναγνώριση των ΚΕΣ, με κλειστή σχολή την ώρα της πορείας. Προσυγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12:00.

• Όχι στην πρόταση Σπαθή για αναγραφή του τίτλου master στα πτυχία του ΕΜΠ.

• Καμία κατάρτιση λίστας συγγραμμάτων από το ΕΜΠ. Παράσταση διαμαρτυρίας στην επόμενη Σύγκλητο του ΕΜΠ και στο επόμενο τμήμα καθηγητών (Τετάρτη 15/10 10:00), ενάντια σε κάθε απόπειρα εφαρμογής του νόμου-πλαίσιο, εσωτερικού κανονισμού (λίστα συγγραμμάτων- βιβλιοκάρτα)

• Όλοι στο επόμενο τμήμα καθηγητών για να εξασφαλίσουμε τη διανομή δωρεάν υλικών.

• Συμμετοχή του συλλόγου στις καταλήψεις πρυτανειών που θα πραγματοποιηθούν σε συντονισμό με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους την Παρασκευή 17/10, στην κατεύθυνση μπλοκαρίσματος εφαρμογής- ανατροπής των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων. Κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License