Ξυλοδαρμός μετανάστη με χειροπέδες από ζητάδες στην Κυψέλη

Ξυλοδαρμός μετανάστη δεμένου με χειροπέδες από ζητάδες στην Κυψέλη

Πριν από λίγο στην οδό Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη 5 ζητάδες έχοντας ακινητοποιήσει με χειροπέδες μετανάστη τον χτυπούσαν ανελέητα καθώς εκείνος βρισκόταν δεμένος στο έδαφος χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης. Δικηγόρος μάρτυρας του περιστατικού που πλησίασε τους αστυνομικούς για να διαμαρτυρηθεί αγνοήθηκε παντελώς κι επιδεικτικά καθώς τα χτυπήματα συνεχίστηκαν μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια περαστικών και μη.

από χρυσα 30/09/2008 7:07 μμ.


ο μεταναστης ηλικίας περ/ιποθ 45 ετων, μαλλον ιρ;ακινός η αιγύπτιος, είχε επιτεθει σε κατάσταση κρισης στον αδελφο του. ισως είχε ψυχολογικά προβλήματα η ηταν μεθυσμενος. δεν ηταν καλά.

οι αστυνομικοι του πέρασαν χειροπέδες και μαλλον περιμέναν ασθενοφόρο. καποια στιγμή εριξε απο το νερό που κρατοθσε πάνω στην μοτοσυκλετα τους.

τότε πέσαν πάνω του και με αγριότητα τον χτυπούσαν με τα γκλομπ στο κεφάλι , στον αυχένα και στη σπονδυλική στήλη΄, ενώ ήταν δεμένος.

στις διαμαρτυρίες μου αδιαφόρησαν και μου απάντησαν οτι είχε επιτεθει σε τρεις αστυνομικούς.

ο κόσμος που μαζευτηκε δεν αντέδρασε στον ξυλοδαρμό.ελεγαν πως στην Κυψελη δεν μπορεις να βγεις απο το σπιτι και οτι εχουν φυλακισμένα τα παιδιά τους. Λίγοι αντέδρασαν. εχω φωτογραφια απο το κινητο

 

από ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ 30/09/2008 9:37 μμ.


15 ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΙΣΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 18.00-19.00 ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ,ΞΥΛΟ, ΒΡΗΣΙΔΙΑ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΣΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΓΥΡΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ,ΖΗΤΑΔΕΣ.ΕΝ ΣΥΜΕΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ 15 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 7ΑΡΑ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΕΥΤΙΚΕ ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ή ΗΤΑΝ ΜΕΘΗΣΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΜΗΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΔΟΚΗΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΑΚΩΝ.ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΙΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΡΑΦΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΟ ΜΠΑΤΣΑΚΟ.ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License