Η Κριμαια αναγνωρίζει την αυτονομία της οσσετίας και της Αμπχαζίας.

Μάλιστα, 79 από τους 90 συνολικά βουλευτές του κοινοβουλίου της Κριμαίας ζήτησαν την περασμένη Τετάρτη από το Κίεβο να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας.

post image

Η πιθανότητα διαίρεσης της Ουκρανίας ειναι πλεον ορατη. Η μία χαλαρη συνομοσπονδία ή πληρης απόσχιση και διαιρεση .. ειναι πιθανα στο ορατο μελλον.

----------------------------------------------------------------------------

 

Η σκυτάλη στη ρωσόφωνη Κριμαία
Μετά τη Νότια Οσετία και την Αμπχαζία, τι; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα όσων πιστεύουν ότι ο ασκός του Αιόλου στον Καύκασο μόλις άνοιξε. Τη σκυτάλη πήρε την εβδομάδα που πέρασε η Ουκρανία, όπου κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός των Γιούλια Τιμοσένκο και Βίκτορ Γιούσενκο. Την κυβερνητική κρίση έσπευσαν να εκμεταλλευτούν μέλη του τοπικού Κοινοβουλίου στη ρωσόφωνη ως επί το πλείστον χερσόνησο της Κριμαίας. Μάλιστα, 79 από τους 90 συνολικά βουλευτές ζήτησαν την περασμένη Τετάρτη από το Κίεβο να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας. Υπενθυμίζεται ότι ο ρωσικός στόλος στη Μαύρη Θάλασσα έχει έδρα τη Σεβαστούπολη, το λιμάνι στο νότιο άκρο της Ουκρανίας.

KAΘΗΜΕΡΙΝΗ

Εικόνες:

από .. 21/09/2008 12:48 μμ.


post image
αυτές οι αγάπες ειναι πλεον παρελθόν..

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License