ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το ΜΕΡΑ καταγγέλει τις μαζικές προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη και την κράτηση στη ΓΑΔΘ για πάνω από 12 ώρες 25 ατόμων.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το ΜΕΡΑ καταγγέλει τις μαζικές προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη και την κράτηση στη ΓΑΔΘ για πάνω από 12 ώρες 25 ατόμων. Δεν τους έχει απαγγελθεί κατηγορία, δεν επιτρέπεται σε συγγενείς και δικηγόρους να τους δουν, στερούνται τροφής και νερού, ενώ για να πάρει τα φάρμακά του ένας από τους κρατούμενους χρειάστηκαν παρατεταμένες διαπραγματεύσεις.
Οι προσαγωγές έγιναν μετά αθρόες συλλήψεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με νομικούς επιχειρείται να συνδεθούν με την επίθεση σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Στο όνομα του κύρους της αστυνομίας κατάντησε επικίνδυνο να κυκλοφορούν νέοι άνθρωποι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να καταπατούνται τα δημοκρατικά δικαιώματα, η ελευθερία και η αξιοπρέπεια.
Η κυβέρνηση της ΝΔ που έχει και την πολιτική ευθύνη δείχνει για άλλη μια φορά το αυταρχικό πρόσωπό της. Κυβέρνηση και μηχανισμοί καταστολής για άλλη μια λειτουργούν άμεσα όταν πρόκειται να κάνουν επίδειξη πυγμής, την ίδια μέρα που ο Γ. Βουλγαράκης πέφτει  στα μαλακά παραιτούμενος με μια δήλωση όπου ζητάει και ρεστά, την ώρα που ολοφάνερα κερδοσκοπεί σε βάρος της κοινωνίας.
Το ΜΕΡΑ μαζί με κάθε δημοκράτη απαιτεί τον άμεσο τερματισμό της ομηρίας, αλλά και την κατάργηση του νομικού πλαισίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ που επιτρέπει την αστυνομική αυθαιρεσία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License