ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΜΕ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οι προσκεκλημένοι του Κοινωνικού Πολυκέντρου της ΑΔΕΔΥ θα ακούσουν τι έχει να πει για την αντιμετώπιση της φτώχειας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Η. Κουσκουβέλης, οπαδός νεοφιλελεύθερων απόψεων, γνωστός συκοφάντης του φοιτητικού κινήματος, στήριγμα της αντιδραστικής πολιτικής Γιαννάκου και Στυλιανίδη στα ΑΕΙ, εκλεκτός της ΔΑΠ και του μηχανισμού της ΝΔ στα ΑΕΙ.

Αυτές τις μέρες που η ΑΔΕΔΥ επιχειρεί μαζί με τη ΓΣΕΕ να σώσει την αξιοπιστία της καλώντας σε διαδήλωση στα εγκαίνια της ΔΕΘ, οργάνωσε ημερίδα ενάντια στη φτώχεια με θιασώτες αντιλαϊκών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 4/9, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οι προσκεκλημένοι του Κοινωνικού Πολυκέντρου της ΑΔΕΔΥ θα ακούσουν τι έχει να πει για την αντιμετώπιση της φτώχειας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Η. Κουσκουβέλης, οπαδός νεοφιλελεύθερων απόψεων, γνωστός συκοφάντης του φοιτητικού κινήματος, στήριγμα της αντιδραστικής πολιτικής Γιαννάκου και Στυλιανίδη στα ΑΕΙ, εκλεκτός της ΔΑΠ και του μηχανισμού της ΝΔ στα ΑΕΙ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθεί εξάλλου ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την ΑΔΕΔΥ, αφού το Κοινωνικό Πολυκέντρο της ΑΔΕΔΥ το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση Ολικής Ποιότητας», ένα από τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που λειτουργούν ως δούρειος ίππος της επιχειρηματικής παιδείας και της ιδιωτικοποίησης, τόσο στο πλαίσιο λειτουργίας, όσο και στο περιεχόμενο.

Είναι φανερό ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν και να ελπίσουν από την ΑΔΕΔΥ αυτών των επιλογών. Μόνο αν πάρουν την υπόθεση της ζωής τους στα χέρια τους μπορούν να νικήσουν και να ανατρέψουν την πολιτική ΝΔ-ΣΕΒ-ΕΕ. Αυτό είναι και το μήνυμα της ανεξάρτητης εργατικής συγκέντρωσης των πρωτοβάθμιων σωματείων το Σάββατο 6/9, στην Καμάρα στις 6μμ. Το ΜΕΡΑ θα βρίσκεται εκεί με όλες τις δυνάμεις του.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License