Μεγάλη τράπεζα της χώρας του εθνικοποιεί ο Τσάβες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες

Μεγάλη τράπεζα της χώρας του εθνικοποιεί ο Τσάβες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει στην εθνικοποίηση της τράπεζας Banco de Venezuela, μιας από τις μεγαλύτερες της χώρας, που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Santander.

«Θα εθνικοποιήσουμε την Banco de Venezuela. Τους κάλεσα (τον όμιλο Santander) να έρθουν και να ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις», είπε ο Τσάβες σε ομιλία του που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

«Ήθελαν να πουλήσουν την τράπεζα σε ένα Βενεζουελάνο τραπεζίτη και εγώ, ως αρχηγός του κράτους, είπα όχι. Να την πουλήσουν στην κυβέρνηση, στο κράτος», πρόσθεσε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License