Κλειστό παραμένει το Θιβέτ

Κλειστό παραμένει το Θιβέτ για τους δημοσιογράφους και τους τουρίστες.


Το Θιβέτ παραμένει απαγορευμένη περιοχή για τους δημοσιογράφους και τους τουρίστες ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, βάζοντας τέλος στις εικασίες ότι μετά τις κινητοποιήσεις των Θιβετιανών θα άλλαζε το καθεστώς της περιοχής που τελεί υπό τη διοίκηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. «Λόγω των βίαιων επεισοδίων στη Λάσα στις 14 Μαρτίου, τόσο η πόλη όσο και όλο το Θιβέτ παραμένουν απαγορευμένες περιοχές», ανέφερε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου, που πρόσθεσε ότι «η ευθύνη ανήκει στην κλίκα του δαλάι λάμα».


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 15/06/2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License