ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ - ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΜΠΡΑΒΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΑΠ ΣΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ.

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΜΠΡΑΒΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΑΠ ΣΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ - ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΜΠΡΑΒΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΑΠ ΣΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ. image


Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:01 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:02 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:03 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:05 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:06 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:07 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:08 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:09 μμ.


post image

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 7:10 μμ.


post image

Εικόνες:

από MEITSYOU 28/05/2008 7:22 μμ.


και σε περίπτωση που ακόμα δεν καταλάβατε όσοι δεν είστε και σχετικοί
ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

Γραμματέας της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και το βλαστάρι της ΔΑΠ-ΟΔΕ ΠΑΠΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑhttp://www.onned.gr/site/domi_gramateas_ke.php

από Α 28/05/2008 7:33 μμ.


θα περάσουν πολύ καλά στο εξής.

πίσω ρουφιάνοι
εμπρός σύντροφοι

από ..|.. 28/05/2008 7:35 μμ.


οι περισσότεροι απο αυτές τις φωτογραφίες είναι απο την ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ και όχι οι μπράβοι, όπως φαίνονται καλύτερα σε άλλες φωτογραφίες. Αυτοί είναι που προσέλαβαν τους μπράβους αυτοί είναι και που μαζί με τους μπράβους βάρεσαν και αυτοί είναι που πέταγαν πέτρες στους συντρόφους. Είναι εξήσου άξιοι του όποιου ξύλου έφαγαν και πρόκειται να φάνε.

Αμα πετύχεται κάποιον ρωτήστε τον είσαι "ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ;;" και μώλις με περιφάνεια το πεί (όπως κάναν μέχρι τώρα) απλά λιώστε τον στο ξύλο.

από @@ 28/05/2008 7:47 μμ.


akrivws oi sigkekrimenoi sti arxikes photo einai dapites-papei k oxi mpravoi. alla auto den tous allazei afou opws eipe enas parapanw  autoi tous fwnaksan.episis oi mpravoi -fasistes itan sto petropolemo me tous sintrofous k den fainontai stis photo ektos apo mia pou fainetai na petaei petra an proseksa kala auta

ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ANAMEΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΠΙΤΕΣ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5: H ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ANAMEΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6:  ΣΕ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Ο ΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 5.(ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΙΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑ). Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΙΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ Ο  ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΙΓΕ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΕΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ.

 

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 7, 8, 9 ΚΑΙ 10 ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΟΔΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ. ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ.

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠ...

 

 

από AYTOΠΤΗΣ 28/05/2008 8:21 μμ.


post image
(στον κοκκινο κυκλο)

Εικόνες:

από ΑΥΤΟΠΤΗΣ 28/05/2008 8:26 μμ.


post image
(στους κοκκινους κυκλους)

Εικόνες:Ο... επιστήμων παρά τον Πολύδωρα

Της ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΝΗ

Η περιβόητη σιδηρογροθιά του ΜΑΤατζή εναντίον των δασκάλων και οι τόνοι χημικών που εκτοξεύονται, τον τελευταίο καιρό, κατά των διαδηλωτών από τους υφισταμένους του Βύρωνα Πολύδωρα, έχουν ίσως την εξήγησή τους: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έχει προσλάβει ως επιστημονικό συνεργάτη του έναν υπόδικο για βιαιοπραγία και πρόκληση σωματικής βλάβης! Τον κ. Κώστα Κατσαφάδο.

Το βιογραφικό σημείωμα του 26χρονου κ. συμβούλου έχει ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί είναι πλούσιο, αλλά και γιατί -κατά έναν παράξενο τρόπο- συνδέεται με όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας: Παιδεία, δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, βίαιη συμπεριφορά.

Για παράδειγμα είναι πτυχιούχος οικονομικών, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου (υπό τον νυν «γαλάζιο» δήμαρχο Χρ. Μελά), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του Αργ. Ντινόπουλου.

Παράλληλα, ο σύμβουλος του υπουργού Δημόσιας Τάξης έχει δραστηριότητες και με άλλες πτυχές: Είναι ένας από τους πέντε φοιτητές οι οποίοι προ τριετίας δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά προκειμένου να διακόψουν τη διαδικασία εκλογής μη αρεστού σ' αυτούς καθηγητή, στέλνοντας στο νοσοκομείο τον πρώην πρύτανη Β. Μπένο.

Τα «παιδιά του λαού», κατά τον υπουργό Δ. Τάξης, ψεκάζουν τους δασκάλους. Ο επιστημονικός του συνεργάτης Κ. Κατσαφάδος από ψεκασμούς ξέρει...
Τα επεισόδια

Λεπτομέρεια: Ο κ. Μπένος αντιμετώπισε τότε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα επειδή ο κ. Κατσαφάδος και οι φίλοι του... «ψέκασαν» με πυροσβεστήρα στην αίθουσα του πρυτανικού συμβουλίου. Οπως «ψεκάζουν» σήμερα με χημικά τους φοιτητές και τους δασκάλους. Να είναι, απλή σύμπτωση;

* Τα επεισόδια έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο του 2003 επειδή ένας από τους πέντε φοιτητές που τα προκάλεσαν, ήταν ο γιος του βουλευτή της Ν.Δ. (και μετέπειτα υφυπουργού Εξωτερικών) Π. Σκανδαλάκη, Νίκος.

* Για τη σύνταξη του κατηγορητηρίου χρειάστηκαν 2,5 χρόνια, ενώ οι «κακές γλώσσες» μιλούσαν για παρεμβάσεις του κ. Σκανδαλάκη.

* Εντέλει το κείμενο, υπογεγραμμένο από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Σταυρούλα Στεφανάτου, προκάλεσε εφιάλτες στους κατηγορούμενους, αφού τους αποδίδονται πράξεις «απρόκλητης απλής σωματικής βλάβης από κοινού», «παράνομης βίας από κοινού τετελεσμένης κατ' εξακολούθηση και άπαξ» και «διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση».

* Τα επεισόδια περιγράφονται ως εξής: «Στις 26/9/2003, κατά την κοινή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης και του εκλεκτορικού σώματος για την εκλογή ενός μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όταν απέτυχαν (σ.σ.: οι κατηγορούμενοι) να εισέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρυτανικού Συμβουλίου, χρησιμοποίησαν έναν πυροσβεστήρα και άρχισαν να ψεκάζουν προς το εσωτερικό της από τη χαραμάδα της πόρτας. Το σύννεφο καπνού προκάλεσε στον Μπένο αρρυθμίες, υπέρταση και λιποθυμικό επεισόδιο. Η πράξη έγινε χωρίς πρόκληση από τον παθόντα».

* Σε άλλο σημείο του κατηγορητηρίου οι Κατσαφάδος, Λωσταράκος, Αλεξόπουλος και Σκανδαλάκης αναφέρονται ως πρωταγωνιστές κι άλλου επεισοδίου, που σημειώθηκε στα τέλη Ιουνίου 2003:

«Με κοινό δόλο και κατόπιν συναποφάσεως ζήτησαν από τον Μπένο Βασίλειο να τους επιστρέψει τα σώματα ενός σημαντικού αριθμού εγγράφων, φερομένων ως μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, πράγμα για το οποίο ο πρύτανης δεν είχε υποχρέωση. Εκείνοι διενήργησαν κατάληψη στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ την επομένη τα συρτάρια του είχαν παραβιασθεί. Δεν πέτυχαν όμως τον σκοπό τους, καθώς ο παθών κρατούσε τα σώματα των τίτλων σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης»! Κατά τον κ. Μπένο, πρόκειται για δώδεκα μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του οποίους είχε αρνηθεί να υπογράψει επειδή δεν είχαν συγκροτηθεί νομίμως...

* Ο πρώην πρύτανης κατέθεσε στις δικαστικές αρχές τέσσερα υπομνήματα, μέσω των οποίων καταγγέλλει «βορβορώδεις σχέσεις καθηγητή του Πανεπιστημίου και φοιτητών οι οποίοι επιτύγχαναν, με εκβιασμούς και απειλές, συναλλαγή με επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στέγασης για τους φοιτητές», ενώ επισύναψε και σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ (αριθμός 485/2003).

*Η δίκη προσδιορίστηκε, για τις 10 Φεβρουαρίου 2006, αλλά πήρε αναβολή για τον προσεχή Δεκέμβριο.

*Στις 15 Φεβρουαρίου, ορκίστηκε υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Β. Πολύδωρας. Τι έκανε τον κ. Κατσαφάδο να εγκαταλείψει τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη που κατείχε στον ΟΠΕ για να συνδράμει το έργο του κ. Πολύδωρα; Πιθανώς ο εμπλουτισμός του βιογραφικού του.

Ισως, πάλι και οι ειδικές του γνώσεις... στους ψεκασμούς.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 08/10/2006

από αναβολη 28/05/2008 10:04 μμ.


αναβολη για 2 καλπες

Θα γινει επαναληπτικη ψηφοφορια την Παρασκευη για δυο τμηματα. Αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση.
 

από παπειωτης 28/05/2008 10:15 μμ.


Με ολη τη σημασια της λεξης. Μεγαλη μαφια μιλαμε ο τυπος! Ιδεολογικα ειναι καραμπινατος φασιστας. Λεγεται απο πολλους οτι οπλοφορει. Ειναι ο ανθρωπος που ακομα κινει τα νηματα στη ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ. Σε ολες τις σημαντικες στιγμες που εχει διανυσει το ΠΑΠΕΙ (εκλογες, συνελευσεις, καταληψεις κ.α) ηταν ΠΑΡΟΝ (για να δωσει γραμμη στους δικους του προφανως). Το "ενδοξο" δρομο της πολιτικης καριερας ακολουθει και ο ετερος παλιος αρχιδαπιτης Λωσταρακος (δημοτικος συμβουλος στη Δαφνη)...
Καποτε πρεπει το καρκινωμα της ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ και της αυτοδυναμιας της να εκλειψει, εαν θελουμε να μιλαμε για σοβαρο φοιτητικο κινημα στο παπει. Και αυτο θα γινει οταν ηττηθει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ. Ακριβως εκει που ειναι το πραγματικο υπεροπλο της, ακριβως εκει που η Αριστερα εχει αδυναμια να αντιπαρατεθει και καταφευγει στο μερικο....

υπαρχουν κι αλλες φωτογραφιες πιο ενδεικτικες του τι ξυρισμενα χρυσαυγουλα είχαν κουβαληθει στο ΠΑΠΕΙ, σε μια ειναι διακριτες και φατσες. αλλα εχω ενα τεχνικο προβλημα. Αν το λυσω θα τις ανεβασω αυριο.

,,,

από ... 29/05/2008 2:38 πμ.


αν μπορει αυτος που αναγνωρισε τον κατσαφαδο στις φωτο να τον κυκλωσει σε μια φωτογραφια για μας που ειμαστε εκτος πανεπιστημιου.εστω για το αρχειο, όταν θα γινει βουλευτης οπως ο βοριδης με την περιφημη φωτο με το καδρονι.θα βοηθουσε.ευχαριστω

ena

από endiaferon 29/05/2008 3:49 πμ.


από agrinio 29/05/2008 4:31 πμ.


apla o kathe anthrwpos otan dilwnei kapoio politiko xwro kanei tis epiloges tou.otan ta gnwsta trampoukakia tis dap-pou panta trexoun-sunergazonte me afta ta atoma den paizie para na mhn "loustoun" afti tin epilogi tous!emeis den exoume kanena provlima na anoixoume polemeo kai me aftous.exalou idi mas fovonounte.fasistes/dapites koufales erxonte kremales.to nou sas opws leme kai edw.

από videos 29/05/2008 5:36 πμ.


..  

Αρχεία:

από go disaffected 29/05/2008 10:42 πμ.


post image

Εικόνες:

από MEITSYOU 29/05/2008 12:01 μμ.


post image

Εικόνες:

από mel 30/05/2008 8:12 μμ.


στη φωτογραφια που λεει "βρειτε τους μπραβους και κερδιστε" ο τυπος με το μαυρο μπλουζακι (καλυπτεται ο μισος απο ενα αμαξι) καθως κι ο αλλος με το μαυρο μπλουζακι πισω απο ενα φουσκωτο με μπλε πουκαμισο, κρατανε ενα μεταλλικο αντικειμενο....μπορει καποιος να καταλαβει τι ειναι?

από .. 18/11/2010 6:44 μμ.


post image
.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License