ΔΣΑ: Τιμωρία η «δίκη ΕΛΑ» στον Κορυδαλλό

ΔΣΑ: Τιμωρία η «δίκη ΕΛΑ» στον Κορυδαλλό


Τη διαμαρτυρία του για τη διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό του ΕΛΑ στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι σε αίθουσα του Εφετείου Αθηνών εκφράζει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Οπως αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή του, με δεδομένο ότι ουδείς εκ των κατηγορουμένων βρίσκεται στις φυλακές, παρεμποδίζεται η απρόσκοπτη διεξαγωγή της δίκης, που προβλέπεται να διαρκέσει επί μακρόν και πλήττει όλους τους παράγοντες της δίκης, εν είδει τιμωρίας, καθώς και τον ευχερή τρόπο άσκησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και ως εκ τούτου και της δημοσιότητας.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/05/2008

από ... 07/05/2008 1:52 μμ.


λόγω του ότι ένας συνήγορος δεν μπορούσε να παρευρίσκεται για λόγους υγείας (έκανε εγχείρηση). Στο δικαστήριο παρουσιάτηκαν οι μάρτυρες για να δώσουν στοιχεία κλπ. Θίχτηκε το παραπάνω θέμα, για την διεξαγωγή της δίκης σε αίθουσα του Εφετείου Αθηνών αλλά μαλλον θα απαντηθεί στην επόμενη δίκη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License