8/4/2008–Δάφνη- Φωτογραφίες από την πορεία ενάντια στις αυταπάτες για τη «δημοκρατία

"Αν δεν αντισταθούμε σ' όλες τις γειτονιές οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές"

post image


Εικόνες:

από ??? 09/04/2008 3:33 πμ.


Πού είναι τα 10 μηχανάκια?? :-P

από @. 09/04/2008 4:18 πμ.


Με την αυταπάτη των μπάτσων ότι από τη στιγμή  που δεν υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι στο σημείο την ώρα της επίθεσης θα μπορούσαν να ισχυριστούν ό,τι θέλουν,  τροφοδότησαν τα ΜΜΕ με παραπληροφόρηση και λασπολογία για hit and run χτήπημα από 10 μηχανάκια αντί μιας οργανωμένης πορείας εκατονπενηντατόσων ατόμων που έκαναν πορεία μιας ώρας μέσα στις γειτονιές της Δάφνης. Διαφορετικά θα έπρεπε να εξηγήσουν και για ποιο λόγο πετάχτηκαν οι μπογιές στο Α/Τ.

Δηλαδή τι περίμεναν, ότι δεν θα υπήρχε μια φωτογραφική μηχανή ανάμεσα μας; Από το ένα λάθος στο άλλο. Όχι μόνο ξεμπροστιάστηκαν ακόμη περισσότερο για το βεβιασμένο κουκούλωμα αλλά και ξεμπροστιάστηκε για ακόμη μια φορά η σχέση των ΜΜΕ ως φερέφωνο των μπάτσων και της κρατικής προπαγάνδας/παραπληροφόρησης με την οποία τα τροφοδοτούν κι εκείνα πιστά και αυτοαποκαλούμενα έγκυρα αναμεταδίδουν.

Μετά το "Είμαστε οι δέκα κουκουλοφόροι" θα πρέπει πλέον να φωνάζουμε ως σύνθημα το "Είμαστε τα δέκα μηχανάκια".

από Παρατήρηση 09/04/2008 4:52 πμ.


Κάποιοι από τους ματάδες είναι κουκουλωμένοι, μια χαρά ζέστη είχε χτες, φοβόντουσαν τα καυμενούλια τα ασθενικά μήπως κρυώσουν μέσα στο μετρό;

από ς 09/04/2008 12:22 μμ.


πολυ καλη φαση...και το καλυτερο ηταν που εγινε αυθορμητα και χωρις αφισες.

από hmer Noir 09/04/2008 12:50 μμ.


Άμεσο, ακριβές, πετυχημένο. Μακάρι νά χαμε πάντα τέτοια αντανακλαστικά.

από γουρουνοφαγος 10/04/2008 3:50 πμ.


τσακιστε τους μπατσους και μπραβο σ αυτους που συμμετειχαν

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License