Ανοιχτή επιστολή [2]: Προς τους πολιτικούς κρατούμενους της Τσιάπας

Προς τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που βρίσκονταν και βρίσκονται σε απεργία πείνας στις φυλακές της Τσιάπας...


Προς τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που βρίσκονταν και βρίσκονται σε απεργία πείνας στις φυλακές της Τσιάπας

Προς την Άλλη Καμπάνια του Μεξικού

Προς τα Συμβούλια Καλής Διακυβέρνησης των πέντε Ζαπατιστικών Καρακόλες

Προς τον EZLN

Προς την κοινή γνώμη και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Συντρόφισσες και σύντροφοι

Από τη γη της Ευρώπης που επίσης αντιστέκεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ, προσθέτουμε κι εμείς τη φωνή μας στην κοινή φωνή για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που εσείς - αδερφές και αδερφοί - υψώσατε πάνω από τους ουρανούς και τους ωκεανούς που μας χωρίζουν.

Ο αγώνας σας ενάντια στην αδικία και την πραγματικότητα που έχουν επιβάλλει οι κύριοι της εξουσίας, είναι και δικός μας αγώνας. Η ζωή σας που βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της αναισθησίας των κυβερνώντων, είναι πολύτιμη και σημαντική για μας. Γιατί πρόκειται για τη ΖΩΗ συντρόφων και συντροφισσών, αδερφών, στο κοινό όνειρο για έναν κόσμο με δικαιοσύνη, έναν κόσμο με ελευθερία, έναν κόσμο με ειρήνη.

Να είστε βέβαιοι/ες ότι παρά τις αποστάσεις, τους χάρτες και τα σύνορα, εκεί βρισκόμαστε στο πλευρό σας. Ενάντια στην αδικία, το κρύο, τη βροχή, την αναισθησία… Ενάντια στην κακή κυβέρνηση δηλαδή.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ! Αδέλφια, συντρόφισσες και σύντροφοι, μοιραζόμαστε πάντα το όνειρο που αλλάζει πραγματικότητες και την αγάπη που μας κάνει αδέλφια και θέλουμε να σας ζητήσουμε πολύ ειλικρινά σήμερα, όπως και χθες και αύριο και πάντα, να υπολογίζετε σε μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License