ΧΙΛΗ: Νεαρός Μαπούτσε πεθαίνει από καρδιακή συγκοπή μετά από ξυλοδαρμό από καραμπινιέρους

Νεαρός Μαπούτσε πεθαίνει από καρδιακή συγκοπή λίγο μετά από την απελευθέρωσή του από αστυνομικό τμήμα όπου είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από καραμπινιέρους.

Όπως καταγγέλουν μέλη του Δικτύου ακτιβιστών χιπ-χοπ του Pudahuel, ο Johnny Cariqueo Yáñez, μέλος της κολεκτίβας "Υψωμένη γροθιά" συνελήφθη από άντρες των ειδικών δυνάμεων των καραμπινιέρων (GOPE) στις 29/3, μαζί με καμιά 30ριά άλλα άτομα, έπειτα από εκδήλωση στην μνήμη των μαρτύρων επί δικτατορίας και δημοκρατίας. Στο αστυνομικό τμήμα της 26ης  Κομισαρίας του Pudahuel ξυλοκοπήθηκε άγρια και ένιωσε έντονες καρδιακές ενοχλήσεις που αντιμετωπίστηκαν με ηρεμηστικά. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος αλλά τελικά κατέληξε.

πηγή: Rebelion

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License