Εκδήλωση Αναρχικών στο Πολυτεχνείο, στις 15 Νοεμβρίου

Εκδήλωση Αναρχικών στο Πολυτεχνείο

Εκδήλωση για την Επέτειο του Πολυτεχνείου, πραγματοποιούν για μια ακόμη χρονιά, η Συσπείρωση Αναρχικών Ομάδων, Αναρχικοί από Χαλκίδα και οι Γιοί της Νύχτας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολυτεχνείο, το απόγευμα της 15ης Νοέμβρη. Θα προβληθεί Βίντεο, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

από kostas 13/11/2001 2:48 μμ.


ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2001 ΕΝΑΝΤΙΑ στο κράτος στους εξουσιαστικούς πολέμους, που δεν ξεκίνησαν τώρα, στην ειρήνη των κυρίαρχων, που ποτέ δεν «εγγυήθηκε» την ελευθερία στην «αντι»-τρομοκρατική υστερία ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ το δυνάμωμα του κοινωνικού πολέμου ΕΠΕΙΔΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2001, ώρα 5μμ (Κτίριο Αρχιτεκτονικής)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License