ανοιξαμε με ενα φιλαρακι ενα blog που ειναι αντιφα. μας μπηκε η ιδεα να οργανωσουμε ενα πυρηνα αντιστασης εδω στην γειτονια μας και οχι μονο ..μετα απο επιθεσης σε μεταναστες κοντα στην περιοχη μας και μετα τα γεγονοτα με την χρυση αυγη στην πορεια που εγινε πριν κατι μηνες. to link ειναι http://antiracist-korydallos.blogspot.com/. τα πρωτα μας αρθρα ειναι παρμενα απο το indy και αναφερουμε την πηγη φυσικα. επισκεφτειτε το και συνδραμετε αν θελετε την προσπαθεια μας. αν ειστε απο την γειτονια μας η απο καπου κοντα!!
antiracist-korydallos@hotmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License