ΤΩΡΑ αντιφασιστική δράση

αυτή τη στιγμή στα γίαννενα

150 σ/σ αντιφασίστες/στριες βρίσκονται αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι στην πλατεία της νομαρχίας στα γιάννενα περιμένοντας να σκάσουν μύτη φασιστοειδή που πληροφορίες ήθελαν να πραγματοποιούν σήμερα πορεία μίσους στην πόλη των ιωαννίνων (στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την 'απελευθέρωση' της πόλης...).
η πληροφορία ελέγχεται ως ακριβής εξαιτίας και της μεγάλης κινητοποίησης της αστυνομιας (4 κλόυβες ήδη μέσα σε κεντρικά σημεία της πόλης).
μέχρις στιγμή φασίστες δεν έχουν εμφανιστεί ούτε κάν στο σημείο που καλούσαν για συγκέντρωση, παρόλα αυτά επαγρυπνούμε και καλό είναι σ/σ να συνεχίσουν να κατεβαίνουν στην νομαρχία.
θυμίζω πως αντίστοιχο γεγονός είχαμε και πέρυσι, με τους φασίστες συνοδευόμενοι απο μεγάλη αστυνομική δύναμη να καταφέρνουν τελίκως να κάνουν μια μικρη  βόλτα προς το κέντρο της πόλης, επεισόδια με την αστυνομία -μέσα στην πόλη- όταν η δική μας πορεία κινήθηκε επανειλημένα προς το σημείο προσυγκέντρωσης τους.

όποιος/α είναι απο γίαννενα ας κατέβει νομαρχία

από απο γίαννενα 23/02/2008 6:57 μμ.


τελικώς 10 φασιστοείδη εμφανίστηκαν παρεά με τους φίλους τους κινούμενοι προς το πάρκο της μεραρχίας (μπροστά απο λιθαρίτσια) όπου και κατέθεσαν στεφάνι...

εμείς προσπαθήσαμε να κινηθούμε προς την μερία τους αλλά 3 διμοιρίες μας έκλησαν (ω, τι έκπληξη!).

Δυστηχώς για δεύτερη χρονία (φέτος χωρίς κάλεσμα μίας και εμείς το μάθαμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή) οι φασίστες καταφέρνουν να βγούν βόλτα στην πόλη και να καταθέσουν τιμές στις -σκουριασμένες;- ιδέες του εθνικισμού.

Ξένοι εργάτες, αδέλφια μας!
Φασίστες και αφεντικά στου πηγαδιού το πάτο, ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License