Παρεα απο φασιστοειδή χτυπησαν 2 παιδια στο Μοναστηρακι

Επιθεση σε 2 ατομα απο φασιστες

Στο μοναστηρακι τα ξημερωματα επιτέθηκαν παρεα 6-7 φασιστων σε 2 ανυποπτους που ο ενας εκ των 2 ειχε anti-nazi ραφτο στο μπουφαν, ηληκίας 16-17 ετων περιπου, τους είχαν ακολουθήσει και βρήκαν την ευκαιρια να τους χτυπήσουν πισωπλατα χωρίς να καταλαβουν απο που τους ήρθε. Δεν έπαθαν καμια σοβαρη βλάβη ούτε μαχαιρώθηκαν 1 απ τους 2 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, εχει αρκετα χτυπηματα κι εμαθα οτι εχει μαλλον σπασμενο το ενα του χερι και πολλες πληγες και μωλοπες απο σιδιρολοστο στο σώμα και το κεφαλι! Εχει αποφύγει τη διασηση στο κρανιο και καποια κακωση ή καταγμα και πιθανον θα βγει (αν δεν εχει βγη ακομη)
Σημειωτεον οταν περασαν απο διπλανα σοκακια ανθρωποι τα φασιστοειδή τραπικαν σε ατακτη φυγη! Το κακο είναι οτι οσοι είμασταν περαστικοι δεν  αντιληφθηκαμε το λόγο που συνεβη το συμβαν και μεχρι να αντιληφθουμε τι γινοταν κανεις δε προλαβε να τρεξει να προλαβει.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Οποιος ηταν στο συμβαν ή γνωριζει κατι ας συνησφέρει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License