Τέλειωσε η ΓΣ στην Ιατρική πέρασε το πλαίσιο αγώνα που στήριξαν ΠΚΣ και Αγωνιστικές και στο τέλος τα ΕΑΑΚ, η ΔΑΠ πήρε πούλο Πλαίσιο αγώνα 135 και ΔΑΠ 98 στο β γύρο ενώ στον πρώτο Πλαίσιο αγώνα 98 ΔΑΠ 102 και ΠΑΣΠ 35.  Η πορεία με αποφάσεις σε Γεωλογικό και ΙΑτρική και σε σπουδαστικούς συλλόγους στα ΤΕΙ είναι στις 11πμ στην Πλλατεία Χημείου και θα ενωθεί με το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Θεσσλονίκης.( χτες και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες για 17 σχολεία με ΓΣ πήραν απόφαση για την πορεία και πολλά άλλα ακολουθούν)

από Κ.ΑΡ.Φ.Ι.- Ε.Α.Α.Κ. 07/11/2007 12:14 πμ.


Η συνέλευση της Ιατρικής καλεί σε πορεία την Παρασκευή με συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο στις 11. Και τα ΤΕΙ καλούν Πολυτεχνείο. Μόνο το Γεωλογικό καλεί πλατεία χημείου με πλαίσιο της ΠΚΣ

από γιατρός 07/11/2007 2:39 πμ.


Για να λέμε του στραβού το δίκιο το κοινό πλαίσιο ήταν από ΠΚΣ, Αγωνιστικές, ΣΣΠ, Δίκτυο, Γένοβα, ΕΑΑΚ και ανεξάρτητους.... Καλεί στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!
Πάντως και η ΣΤΕΦ στα ΤΕΙ που πήρε απόφαση για πορεία καλεί στο Πολυτεχνείο...
Τώρα αν οι ΠΚΣ θέλει να κάνει κομματική παρέλαση από την πλατεία Χημείου αυτό είναι άλλο....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License