Σημερα πραγματοποιήθηκε συλλαλητηριο στα Ιωαννινα επειτα απο αποφασεις μαθητων, φοιτητικων συλλογων και καθηγητων. Το συλλαλητηριο ξεκινησε κατα της 12:30 με αρκετο κοσμο για τα δεδομενα της περιοδου, γυρω στα 500 ατομα, και με αρκετο παλμο.

Στη κεφαλη της πορειας ηταν οι μαθητες με διαφορα πανο, στη συνεχεια οι φοιτητικοι συλλογοι (ΦΠΨ, Μηχανικοι Υλικων-Βετ σε κοινο πανο, Ιατρικη, Πληροφορικη) και τελος οι καθηγητες.

Η διαδρομη ηταν η γνωστη και απο παλιοτερες πορειες, συγκεντρωση στην Ακαδημια, στη συνεχεια περασε μπροστα απο την Νομαρχια, τα γραφεια της ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ, την αστυνομια και κατεληξε στη Νομαρχια.

Ευχαριστη νοτα στο συλλαλητηριο ηταν ο αποκλεισμος του κεντρικου δρομου απεναντι απο την Νομαρχια απο τρακτερ αγροτων καθως ειχαν παρασταση διαμαρτυριας.

Μερικα απο τα συνθηματα που ακουστηκαν αφορουσαν το εκπαιδευτικο, την κρατικη καταστολη και το ασφαλιστικο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License