Ξυλοδαρμός μαθητών σε υπό κατάληψη λύκειο στο Παγκράτι από μπάτσους.

Σήμερα το πηροί σε υπό κατάληψη λύκειο στο Παγκράτι με τα από έντονο διαπληκτισμό μετάξι καθηγητή και μαθητών ο καθηγητής έκανε πράξεις τις απειλές του ότι θα καλούσε την αστυνομία.

Σήμερα το πηροί σε υπό κατάληψη λύκειο στο Παγκράτι με τα από έντονο διαπληκτισμό μετάξι καθηγητή και μαθητών ο καθηγητής έκανε πράξεις τις απειλές του ότι θα καλούσε την αστυνομία.

Οι μπάτσοι έφτασαν περίπου 20 λεπτά αργότερα(3,διο χωρίς εξάρτιση κι ένας ματάς) και ασκώντας τρομοκρατία στους μαθητές με βρισιές και εκφοβιστικές κινήσεις προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη!

Οι μαθητές αντέδρασαν κάνοντας βαρύ το κλίμα ωσότου επενέβη εκ νέου καθηγητής ο οποίος έδιωξε τους μπάτους λέγοντας τούς ότι δεν κάνουν τι δουλειά για την οποία τους κάλεσαν .

Λίγο αργότερα όταν οι καθηγητές απομακρύνθηκαν απ’ το υπό κατάληψη σχολείο οι μπάτσοι επέστρεψαν κι αφού μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου ένας απ αυτούς επιτέθηκε σε μαθητές οι οποίοι ανταπέδωσαν! Ο μπάτος έβγαλε γκλοπ και χτύπησε τους μαθητές στα ποδιά και στην κοιλιά. Συνολικά τραυματίστηκαν 3 μαθητές, αλλά κι ο μπάτσας δεν έφαγε λίγες…..

Το περιστατικό δεν τελειώνει εδώ…στη συνέχεια έγινε αλόγιστη ενέργεια από έναν μαθητή την οποία επιφυλάσσομαι ν’ αναφέρω καθότι η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, αφού στη συνεχεία τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα..

 

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί μαρτυρία μαθητών που παρακολούθησαν το βίαιο επεισόδιο και αρχικά δεν ήθελαν να δημοσιευτεί τίποτα, τόσο για την τύχη του παιδιού που συνελήφθει όσο και για προσωπικές κυρώσεις που ενδεχομένως να δέχονταν!

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από πολλά κινητά τηλέφωνα ώμος αποφασιστικέ να το σβήσουν όλοι θέλοντας κυρίως να προστατέψουν το παλικάρι…

Ενδέχεται να μάθω νεότερα, είτε να βρεθεί από κάποιον το βίντεο. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα το ανεβάσω αλλά όπως και να χει μονταρισμένο…

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License