Στις 13.00 περίπου ξεκίνησε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο από τη πλατεία Ελευθερίας με τη συμμετοχή κυρίως μαθητών και φοιτητών. Στη κεφαλή της πορείας υπήρχε το μπλοκ των μαθητών με 100 περίπου άτομα και ακολουθούσε το μπλοκ της ΚΝΕ/ΠΚΣ με 70-80 άτομα. Πίσω από αυτούς ένα μπλοκ αναρχικών/αντιεξουσιαστών με 30-40 άτομα και στο τέλος το μπλοκ των αριστερών φοιτητικών παρατάξεων με περίπου 80 άτομα. Η πορεία κινήθηκε μέσω της Bενιζέλου και μετά ανέβηκε τη Γ.Καρτάλη, πέρασε από τη νομαρχία και κατέβηκε στην Ιάσονος για να καταλήξει στο Πανεπιστήμιο. Μικρή παρουσία αστυνομίας με 2 ζητάδες μπροστά και ένα περιπολικό πίσω. Εκτός των άλλων ακούστηκαν συνθήματα και κατά του Πρύτανη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License