Σήμερα πορεία στην πάτρα

πορεία στην πάτρα στις 6 το απόγευμα

από όσο έχω μάθει αρκετοί σύλλογοι έχουν ΄πάρει απόφαση (μέσα από τις γενικές τους συνελεύσεις )γι α εκπαιδευτική πορεία αύριο το απόγευμα στις 6 (από το παράρτημα )

από γαμώτο 01/11/2007 12:37 μμ.


http://www.gowest.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=11034&Itemid=352"ΠΑΤΡΑ: Σε δύο «κομμάτια», οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιήσουν δύο συλλαλητήρια στην πόλη την Πέμπτη. Το ένα θα γίνει το πρωί και το άλλο το απόγευμα, με το δεύτερο να ενέχει και πανεκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς σε αυτό θα μετάσχουν και εκπαιδευτικοί και μαθητές."   ..............

από tha 01/11/2007 1:52 μμ.


mas pei kaneis ean exei poreia to apogeuma kai ti wra i ean egine to prwi poreia

από den 3erw gia t o prwi 01/11/2007 3:48 μμ.


alla to apogeyma einai stis 6 apo parartima

από @ 01/11/2007 4:05 μμ.


Το απόγευμα έχει πορεία.

από DeNiA 02/11/2007 11:32 πμ.


Στην πορεία που έγινε το πρωι δεν ήταν μόνο ΚΝίτες!Στο μπλοκ των μαθητών, τουλάχιστον, είμασταν μαθητές από πολλά σχολεία, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι δεν μπορούσαμε να πάμε στην πορεία λόγω μαθημάτων.

 

Το απόγευμα τελικά τι έγινε??

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License