ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

...

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

17/10/2007 13:46:46

Ο πυρετός των καταλήψεων εξαπλώνεται στα σχολεία της Πάτρας, καθώς μετά το Αθλητικό σχολείο, έκλεισαν το 3ο και 7ο Λύκειο, όπως επίσης και η Τριάντειος σχολή.

Οι μαθητές, διαμαρτύρονται για τα κενά που υπάρχουν σε καθηγητές, όπως επίσης και για την έλλειψη βιβλίων που παρατηρούνται σε διάφορα σχολεία. Παράλληλα οι μαθητές διαμαρτύρονται με τον τρόπο αυτό για το νόμο πλαίσιο για την Παιδεία κα ζητούν την αποκατάσταση υλικοτεχνικών υποδομών στα σχολικά συγκροτήματα.

Από ότι φαίνεται, σε ολόκληρη τη χωρά το κύμα των καταλήψεων εξαπλώνεται και το υπουργείο Παιδείας παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Ωστόσο, δημοσιεύματα του τοπικού τύπου επιρρίπτουν ευθύνες στο ΚΚΕ για υποκίνηση των καταλήψεων. «Είμαστε σε επαφή με τους καθηγητές και τους μαθητές, μέσω των συντονιστικών τους οργάνων, όμως σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούμε τα συλλογικά τους όργανα που παίρνουν μόνα τους τις αποφάσεις», απαντούν από το νομαρχιακό τμήμα Αχαΐας του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=6855

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License