ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ

η προκυρηξη αυτη δεν μοιραστηκε για τυχαιους λογους.Γραφτηκε περση

                    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ

 

 Η ιστορία των ναρκωτικών και η σχέση τους με το κράτος και το κεφάλαιο είναι πολύ παλιά. Το 1805 υπήρξε σταθμός για την εξάρτηση. Παράγεται η μορφίνη για θεραπεία τον οπιομανών .Παρόλα αυτά για την εξάπλωση του οποίου γίνονται πόλεμοι από τις Μεγάλες δυνάμεις(βλέπε Αγγλία – Κίνα 1840-1842)Η παραγωγή του οπίου γινόταν στην αρχή για θεραπευτικούς λόγους (πονοκέφαλος βήχας ως ηρεμιστικό .Το 1898 προωθεί η Bayer ως καινούργιο φάρμακο την ηρωίνη. Για 15 χρόνια κρατάει τα σκήπτρα στο εμπόριο με το <<πιο ισχυρό αναλγητικό του κόσμου>>.Όταν έγινε  γνωστό ότι η ηρωίνη και η μορφίνη δημιουργούν  εξάρτηση οι εταιρίες στράφηκαν προς την ασπιρίνη και την βαρβιτούρα.Το περίφημο LSD, βγήκαν στο φως πολλά δημοσιεύματα για το ρόλο της CIA  στην δημιουργία του και τα πειράματα που έκανε .Τέλος να θυμηθούμε την τεράστια χρήση της ηρωίνης στον πόλεμο του Βιετνάμ των στρατιωτών της Η.Π.Α. στο χώρο που η ίδια έλεγχε με τα όπλα. Βλέπουμε πως όλα αυτά τα σκληρά ναρκωτικά που κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα είναι δημιουργήματα των αφεντικών. Η ιστορία μας διδάσκει πάντα.

   Ο ρόλος της ηρωίνης είναι να κάνει τα άτομα αδρανή και απαθή προς όσα αφορούν την ίδια την ζωή. Αυτό ευνοεί τους κρατιστές για να επιβάλουν την απανθρωπιά χωρίς ούτε καν τις ενστικτώδη αντιδράσεις Βεβαία αυτό δεν γίνεται μόνο με τα παραισθησιογόνα αλλά και με πολλούς άλλους θεσμούς που μας ναρκώνουν την ψυχή. Συνεχίζοντας θα λέγαμε πως τα αφεντικά κάνουν αγώνα δρόμου για να μπει στο μυαλό των ανθρώπων η πρέζα και δεν είναι και πολύ δύσκολο. Τα παραισθησιογόνα κάνουν τον χρήστη να <<ξεχαστεί>> από την σκληρή καθημερινότητα. Η << ζήτηση>> για ένα φαντασιακο παιχνίδι η οποία είναι εφήμερη το κάνει ελκυστικό. Αυτό βέβαια προωθείται και μέσω του lifestyle. Ο ντόρος που υπάρχει στις μέρες μας για την περίφημη καταπολέμηση της μάστιγος των ναρκωτικών  με όλες τις φιλανθρωπικές εταιρίες , την καταστολή και την απεγνωσμένη κραυγή του πολίτη είναι μια απάτη. Γιατί ποτέ κανείς από αυτούς δεν σκέφτηκε τα πραγματικά αίτια που πέφτει ο κόσμος στα ναρκωτικά και πρωτίστως πως  ο μεγαλύτερος λόγος είναι το κράτος και τα αφεντικά αφού οι ίδιοι τα προωθούν.

  Οι περιπτώσεις που αποδεικνύουν αυτήν την προώθηση είναι πάμπολλες. Παρακάτω θα εκθέσουμε μερικές που αφορούν τον ελλαδικό χώρο. Πριν αρκετό καιρό ένας βουλευτής κατήγγελλε στο κοινοβούλιο πως οι μπάτσοι προωθούν τα ναρκωτικά κατ’ εντολή ή για βιοποριστικούς λόγους. Η εκπομπή <<Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα>> στη ΝΕΤ που σ’ ένα αφιέρωμα για αυτές τις ουσίες, είχε μιλήσει ένας δικηγόρος που προσπάθησε να ασχοληθεί με την χρήση ναρκωτικών στις φυλακές και επειδή έπιασε ευαίσθητα δεδομένα πήρε μετάθεση σε άλλη πόλη και τιμωρήθηκε. Ο ρόλος των ναρκωτικών στις φύλακες έγκειται στο να υπνωτίσει τους έγκλειστους όπου ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες για να αποτραπεί τυχόν εξέγερση που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ πιθανόν. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης η χαλάρωση των τελωνιακών ελέγχων για να υπάρχει είσοδος ουσιών πολύ πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά περιστατικά γι αυτό το θέμα στην κοινωνία(βλέπε σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας στη Θράκη όπου οι φαντάροι μόλις ακούν κάποια τύμπανα φεύγουν από την σκοπιά).Ένα άλλο παράδειγμα είναι οι δίκες των μεγαλεμπόρων όπου οι δικαστές πιέζονται για να παίρνουν χαλαρά μέτρα. Πάμπολλες περιπτώσεις και σε αυτό το θέμα. Η καταστολή που υπάρχει είναι στάχτη στα μάτια των πολιτών. Τέλος να πούμε για τους χαφιέδες των μπάτσων όπου στρατολογούν χρήστες που έχουν συλλάβει με υπόσχεση ευνοϊκή μεταχείριση για να παίρνουν πληροφορίες από τα δρώμενα της κοινωνίας.

    Μια τέτοια περίπτωση συνέβη στο Κιλκίς. Χρήστης καταγγέλλει τα καθάρματα τους μπάτσους πως του πλασάρουν ναρκωτικά για να γίνει ο χαφιές τους. Η περίπτωση έχει ως εξής : Συλλαμβάνονται τη νύχτα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου ένας ανθυπαστυνόμος και 6 αστυφύλακες. Είχε γίνει νωρίτερα έρευνα στα γραφεία του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς όπου εντοπίζονται σε 2 συρτάρια  μικροποσότητες  χασίς , ηρωίνης  και ναρκωτικών χαπιών οι οποίες δεν συνοδεύοντας από σχετικά πρωτόκολλο καταστροφής. Επίσης βρίσκονται και στα σπίτια των αστυνομικών ναρκωτικά. Η καταγγελία έγινε από έναν χρήστη που είχε για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και κατηγορήθηκε ψευδώς για κατοχή ηρωίνης. Αφέθηκε ελεύθερος όμως με εντολή του εισαγγελέα. Τότε όμως του χορηγήθηκε δωρεάν μικροποσότητα ηρωίνης με την προτροπή να παρέχει πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή .Οι καταγγελίες είναι για κακούργημα. Αξιοσημείωτο είναι πως στην δίκη υπήρχαν πολίτες να τους υποστηρίξουν καθώς και μεγάλη δύναμη από τον χώρο της αστυνομίας ακόμα και με φουσκωτούς .Στη δίκη αθωώθηκαν όπως συμβαίνει σε όλες τις δίκες των μπάτσων. Αυτό βεβαία δείχνει πως το κράτος ξέρει να προστατεύει καλά τα σκυλιά του σε όλες τις περιπτώσεις. Το ότι οι μπάτσοι ελέγχουν την αγορά των ναρκωτικών είναι γνωστό. Το ότι δεν κάνουν στην ουσία τίποτα για να σταματήσει επίσης γνωστό. Οι μεγαλέμποροι πάντα ξεφεύγουν και την πληρώνουν οι χρήστες για στάχτη στα μάτια όπως είπαμε πιο πάνω.

     Συνθήματα όπως ‘οι μπάτσοι πουλάν την πρέζα’ από την πλευρά των αναρχικών είναι πολύ παλιά .Η προπαγάνδα αλλά και οι δράσεις εναντίων της κάθε είδους νάρκωσης είναι συχνή. Ο αντιεξουσιαστικος χώρος που έχει συνδεθεί με τα ναρκωτικά είναι μια μεγάλη απάτη και βλέπει σε αθλίους σκοπούς των εξουσιαστών. Οι αναρχικοί ήταν πάντοτε εναντίων σε κάθε εξάρτηση. Η λύση στο θέμα αυτό δεν έρχεται με κάποια απλά διατάγματα. Τα ναρκωτικά πολλές φορές είναι για αυτούς που δεν αντέχουν την πραγματικότητα. Το σημαντικότερο θα ήταν η πρόληψη και η αναδημιουργία ανθρώπινων σχέσεων και ενός ανθρώπινου κόσμου Η καταστολή έχει αποτύχει  εδώ και πολύ καιρό .Η αποποινικοποίηση τα  κάνει έναν άκρατο καταναλωτισμό που παθητικοποιεί το άτομο. Η Επανάσταση ενάντια σε αυτά που δημιουργούν την ανάγκη , γιατρεύει τα πάντα.

 

 

 

                                                               Αντιεξουσιαστικος πυρηνας  Κιλκίς

από αριστερός 85 03/10/2007 3:53 μμ.


Οι Αμερικάνοι ελέγχουν με τις μυστικές τους υπηρεσίες την παραγωγή  και διάθεση ναρκωτικών απο την Νότια Αμερική και το Αφγανιστάν μέχρι την ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.
Η παραοικονομία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για να την αφήσουν στους απλούς εμπόρους. Ο τζίρος των ναρκωτικών είναι μεγαλύτερος απο τον τζίρο πετρελαίου στην χώρα μας.
Πρέζα και χασίσια έρχονται πλέον απο τις βαλκανικές χώρες μαζί με γυναίκες και πλαστά ευρώ.
Οι αστυνόμοι έχουν τον ρόλο του προστάτη   του διακινητή και του ελέγχου της αγοράς.
Δικαστικοί συμμετέχουν στην υπόθεση , όπως και πολιτικοί. Το κύκλωμα στηρίζεται απο τα πάνω με αρχηγό τις μυστικές υπηρεσίες.

από να συμβάλω... 03/10/2007 10:22 μμ.


post image
τις εντόπισα ξεφυλλίζοντας τα Ανθή του Κακού
α)  (τεύχος 1 Ανοιξη 1987 κ 2 Χειμώνασ 1988)
β)  (to indymedia)

Εικόνες:

από α-Κυβέρνηση 05/10/2007 8:10 μμ.


 


Και να μη ξεχνάμε

Ναρκωτικά δεν είναι μόνο οι ουσίες που  προκαλούν εθισμό και σε συνθήκες παρανομίας και τεχνιτής έλλειψης πωλούνται ακριβά.

Ναρκωτικά είναι επίσης

@  Τα φάρμακα που νομίμως συνταγογραφούν οι γιατροί, πωλούν οι φαρμακοποιοί και παράγουν οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Επειδή το Χριστεπώνυμο και φοβισμένο Ελληνικό πλήθος δεν τολμά να αμφισβητήσει και είναι πλέον πολύ αργά να διαβάσει και να ξυπνήσει, τρέχει απ τα χαράματα, παρακαλά, φακελώνει γιατρούς και ΕΣΥ για να πάρει, "τα φάρμακά του", τη Δόση του.
Τα 2/3 απ ολους αυτούς δεν πάσχουν απο τίποτα και αν καμιά φορά τολμήσουν και πετάξουν στα σκουπίδια τα φάρμακά τους θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.
@ H εκκλησία και το ελληνοχριστιανικό συνοθύλευμα που αιώνες τώρα κρατούν το ποίμνιο εν υπνώσει, και με το φόβο του θεού και του διαβόλου. Ο Θεός και ο διάβολος δεν προκαλούν εθισμό, προκαλούν Φόβο.
Ο Φόβος για κάτι το ανύπαρκτο καταντά σχιζοφρένεια την οποια πολλοί προσπαθούν να θεραπεύσουν με ψυχοφάρμακα.
@ O Εθνικισμός και ο κάλπικος αυτός "Πατριωτισμός", που κοιμίζει συνειδήσεις και αποπροσανατολίζει ανθρώπους απο την πραγματική αιτία της δυστυχίας μας.
Μπορείς να φωνασκείς απο βουλή και τηλεόραση για το Εθνος και την ιστορία και υπογεια να συνδιαλέγεσαι με βαρώνους νταβατζήδες και υπόκοσμο καθε είδους.
@ Ναρκωτικά είναι, το αθώο τσιγαράκι που πλέον δεν είναι ούτε με ντόπιο καπνό αλλά εισαγόμενο.
@ Ναρκωτικά είναι το φτηνό και το νοθευμένο αλκοόλ που ανεξέλεγκτα πωλείται σε μικρά παιδιά.
@ Nαρκωτικά είναι ακόμα και η αθώα μπύρα που τις δυο βασικές μάρκες ελέγχει η ίδια πολυεθνικη εταιρεία.

Κάποτε πίστευα πως η κυβέρνηση Σημίτη σκανδαλωδώς ανέχεται και συντηρεί τις τρύπες εισόδου ναρκωτικών, όπλων, δούλων.
Σήμερα διαπιστώνω πως ο Σημίτης απλώς δεν κυβερνούσε, όπως δεν κυβερνά και ο Καραμανλής σήμερα παρόλο που η σημερινή κλίκα εξουσίας παραδοσιακά ήλεγχε και ελέγχει τις μυστικές και συνοριακές υπηρεσίες. Μπορεί να υπάρχουν και διακρατικές συμφωνίες σε υψηλά κλιμάκια πάντως, σήμερα οι εισαγωγές γίνονται με τα Κονταίινερς, είναι δίσκολο να ελεγθούν λόγω ποσότητος, και μεγάλου χώρου αποθηκευτικού.
Μόνο στη χώρα παραγωγής και αποστολής του εμπορεύματος μπορεί να γίνει έλεγχος.

Ο μεγάλος κίνδυνος απο τα ναρκωτικά δεν είναι μόνο ο εθισμός και καταστροφή των χρηστών.
Μεγάλη είναι η ζημιά που κάνουν στην οικονομία μιας χώρα, ο εύκολος και γρήγορος πλουτισμός διαφθειρει συνειδήσεις, εξαγοράζει πολιτικούς, ευτελίζει το πολιτικό σύστημα, προκαλεί τεχνιτή αύξηση (φούσκα) στα ακίνητα, απαξιώνει τα μέσα εισοδήματα μισθωτών και εργαζομένων.
Σε μια κοινωνία οπου βασιλεύει το μαύρο χρήμα απο τα ναρκωτικά την πορνεία και το δουλεμπόριο, παύουν να  λειτουργούν οι θεσμοί, καθεστώτα Λατινικής Αμερικής, μεγάλες ανισότητες, πληθώρα Τραπεζών, Καζίνο, νυχτερινών κέντρων, πολυτελών κατοικιών, ακριβών αυτοκινήτων.
Αυτή η παρανομία πλέον δεν ελέγχεται, η κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει έσοδα απο άμεση φορολογία, τί να φορολογίσεις οταν οι συναλλαγές γίνονται χέρι με χέρι, επιβάλει Εμμεσους φόρους ή προσπαθεί να κοροιδέψει αφελείς ψηφοφόρους με "φιλολαικά" μέτρα.

Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ δεν εχει καμία πρόθεση ούτε μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Εχουν φορτώσει τις ελπίδες για ανάκαμψη της οικονομίας στο Τσιμέντο. Επομένως κάθε χρήμα, ακόμα και το μαύρο είναι απαραίτητο.

Δεν κυβερνούν.

Διαχειρίζονται την καταστροφή της νεολαίας, της οικονομίας, του περιβάλλοντος με τρόπο ώστε να διαρκέσει κάμποσο.


 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License