Επίθεση από άτομα που ανήκουν στο χώρο της ακροδεξιάς δέχτηκαν τρεις Έλληνες κάτοικοι Βερολίνου τα ξημερώματα του Σαββάτου στη βορειοανατολική συνοικία του Πάνκοβ.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία το συμβάν σημειώθηκε στις 02.40 σε πρατήριο βενζίνης του Πάνκοβ, όταν ομάδα 15 νεαρών, υπό την επήρεια αλκοόλ και κραυγάζοντας ρατσιστικά συνθήματα, επιτέθηκε σε δύο νεαρούς άνδρες και μία 25χρονη γυναίκα.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία η οποία λίγο αργότερα συνέλαβε ως ύποπτο έναν 17χρονο «σκίνχεντ» και στη συνέχεια άλλους τέσσερις νεαρούς, μεταξύ 17 και 20 ετών, που ανήκουν πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο.

Από τους τρεις, τραυματίστηκαν στο πρόσωπο οι δύο Έλληνες οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα το σχολιάσουν (αν το σχολιάσουν) οι εδώ φασισταράδες ναζισταράδες της Χ.Α.

από να μην ξεχνιόμαστε 29/09/2007 7:59 μμ.


και του ΛΑ.Ο.Σ


Ρατσιστική επίθεση σε βάρος τριών Ελλήνων σε συνοικία του Βερολίνου
ΑΠΕ 16:29

Επίθεση ξενοφοβικού χαρακτήρα δέχτηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στη βορειοανατολική συνοικία του Πάνκοβ τρεις Ελληνες, κάτοικοι του Βερολίνου - δύο νέοι άνδρες, 27 και 28, και μία νέα γυναίκα 25 χρόνων - με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να τραυματιστούν στο πρόσωπο.

Η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη πέντε νεαρών Γερμανών που θεωρεί ότι συμμετείχαν στην επίθεση.

Το συμβάν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 02.40 σε πρατήριο βενζίνης του Πάνκοβ, όπου ομάδα 10-15 νεαρών, εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και κραυγάζοντας ρατσιστικά συνθήματα, επιτέθηκε στους τρεις Ελληνες.

Η Αστυνομία, που ειδοποιηθήκε αρχικά από έναν αυτόπτη μάρτυρα, συνέλαβε λίγο αργότερα ως ύποπτο έναν 17χρονο "σκίνχεντ" και στη συνέχεια άλλους τέσσερις νεαρούς, μεταξύ 17 και 20 ετών, που ανήκουν πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο.

Οι δύο τραυματισμένοι Ελληνες είναι εκτός κινδύνου και επέστρεψαν σπίτι τους μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών που δέχτηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License