ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ

Ανάπτυξη του μαζικού, λαϊκού, εξωκοινοβουλευτικού αγώνα

Μ-Λ ΚΚΕ Αβέρωφ 23 Αθήνα Τηλ. 2108227992, 210 6006917 FAX 210 8211919  www. m-lkke.gr Email :  grafeio.typou@m-lkke.gr  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

           

Οι αξιοσημείωτες διαφοροποιήσεις και μετατοπίσεις προς τα αριστερά που εκδηλώθηκαν στις εκλογές, σηματοδοτώντας την αποδοκιμασία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων και νεολαίας, πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να μετασχηματιστούν από ψήφοι διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας της αντιλαϊκής πολιτικής σε ενεργητική στήριξη και μαζική συμμετοχή στους αγώνες της επόμενης μέρας. 

          Το Μ-Λ ΚΚΕ σε αυτή την κατεύθυνση, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του μαζικού, λαϊκού, εξωκοινοβουλευτικού αγώνα  θα δώσει όλες του τις δυνάμεις.

από : 19/09/2007 12:06 μμ.


αυτο ειναι ολο κι ολο; καμια αναλυση;

από ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ 19/09/2007 1:11 μμ.


Ολες τις δυνάμεις τους αλλά πάντα χωριστά με τους άλλους. Καλά οι άλλοι κάτι κάνουν με το ΜΕ.Ρ.Α., οι άλλοι προσπάθησαν με το ΕΝΑΝΤΙΑ, οι υπόλοιποι εξωκοινοβουλευτικοί δοκίμασαν με το ΣΥΡΙΖΑ, εσείς οι μόνοι συνεπείς μόνοι, μη χαθεί το αλάθητο σας. Σε λίγα χρόνια που η Μ-Λ παράδοση θα μας αφήσει χρόνους δεν θα μείνει ούτε το όνομα να δούμε τι θα κάνετε. Ασε που δεν έχετε νεολαία.

από ΚΡΗΤΙΚΟΣ 19/09/2007 5:53 μμ.


Ανάπτυξη του λαικού εξωκοινοβουλευτικού αγώνα, αλλά πως; Ο καθένας μόνος και απου μπορεί;

από μοιραίος 19/09/2007 6:17 μμ.


Γειά σου ρε αιρετικέ με τη νεολαία σου, που το μεγαλύτερό σου προσόν είναι ότι δεν είσαι αλάθητος...

Αλήθεια, ποιό είναι το όνομα της καταπληκτικής οργάνωσης/κόμματος σου, που θα μείνει και μετά το θάνατο των μ-λ (ζωή σε λόγου μας) εις τους αιώνας των αιώνων αααμηην;;;

ε?

από ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ 19/09/2007 7 μμ.


Δεν την ξέρω και εγώ την αναζητώ, αλλά σίγουρα δεν θα έχει καμμία σχέση με αυτά τα σταλινικά μορφώματα, κατάλοιπα μιας άλλης εποχής που πλέον δεν αγγίζει κανένα. Οσο για τη νεολαία δες τη δύναμη των Αγωνιστικών Κινησεων στα πανεπιστήμια που κάθε χρονο συρικνώνεται και στους αγώνες τρέχει πίσω από τα ΕΑΑΚ , δες το Μ-Λ ΚΚΕ που δεν έχει καθόλου νεολαία . Αυτή ειναι η αριστέρα της ήττας, της μεμψιμοιρίας και του σταλινισμού.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License