Για τη δίκη Πλεύρη

Φασίστες κουφάλες έρχονατι κρεμάλες

post image

Την Τετάρτη ο τσαρλατάνος Πλεύρης όπως γράφτηκε και σε άλλο post δικάζεται με την κατηγορία του αντισημιτισμού και εκδήλωση ρατσιστικών αναφορών.
Το σκουπίδι "Πλεύρης" μιας και δεν βρήκε ΚΑΝΕΝΑΝ υποστηρικτή για την δίκη του, με το πρόσχημα οτι όλοι όσοι τον συμμερίζονται φοβούνται την Ισραηλινή δικαστική καταδίωξη, και όχι την μη ύπαρξη επιχειρημάτων, θα παρουσιαστεί στα κτίρια της οδού Λουκάρεως! Εκεί οι καραφλοκουραμπιέδες διαλαλούν πως θα τον υποστηρίξουν στην μεγάλη μάχη του εναντίον των Σιωνιστών Εβραίων.
Καλά θα κάνουν να είναι συγκρατημένοι όμως μιας και έτσι εέλγαν και για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ φεστιβάλ μίσους στην Αθήνα, και τελικά μαζεύτηκαν 50 ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΕΗ μπλοκαρισμένα απο 2 πλευρές και απο χιλιάδες κόσμου που ματαίωσε τη "γιορτή" τους και τους έβαλε ξανά στις τρύπες τους. Και να..Τώρα ξαναβγαίνουν δειλά δειλά...
Για να πάρεουν την Τετάρτη αυτό που τους αξίζει απο εκατοντάδες κόσμου που αναμένεται να προσέλθει στον χώρο μπλοκάροντας τους "τυχόν υποαστηρικτές" του Πλεύρη.
Αντιφασιστικές πρωτοβουλίες και ομάδες, αριστερές οργανώσεις, αυτόνομοι νεολαίοι, αντιρατσιστές και άλλες πολιτικές ομάδες έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν στα δικαστήρια δίνοντας ένα γερό και καλό μάθημα στους νοσταλγούς του Γ Ράιχ.


Φασίστες την Τετάρτη θα πάρετε αυτο που σας αξίζει!!
Φορέστε την μόνοι σας
απο τώρα και μην μπείτε καν στον κόπο-που θα αποδειχθεί μαρτύριο- να κατεβείτε στην Αθήνα. Και εσείς και τα τσίρκο της Θεσσαλονίκης που ζήτημα αν φτάσουν στο σταθμό Λαρίσης.

Εικόνες:


Δέστε:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=757270

από Antifa 03/09/2007 12:45 πμ.


Εφετείο
ρε παιδιά, ξέρει κανείς αν θα σκάσουν φασίστες οργανωμένα στη δίκη την Τετάρτη; γράφουν κάτι για συγκέντρωση σε κάτι αυτοκόλλητα με την ηλίθια φάτσα του Πλεύρη.

από Χρήστος 03/09/2007 1:08 πμ.


κανείς δε θα 'ρθει
δεν πρόκειται να έχουν κόσμο οι φασίστες. Τον Πλεύρη τον έχουν στο περιθώριο, ούτε ο Καρατζαφέρης δεν τον έβαλε στις λίστες του. Πολλοί φασίστες τον έχουν άχτι τον Πλεύρη από το '97, που τους παραμύθιασε ότι θα φτιάξει μια αρχαιοελληνική παπαριά με τίτλο Ελλήνιον και τους έφαγε πολλά λεφτά
 

από ..... 06/09/2007 7:14 μμ.


Αν δεν κάνω λάθος στα ψηφοδέλτια του λαος μετέχει ο γιός του Πλεύρη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License