Καταγγελία για σχέδιο εξόντωσης του Τσάβες

Να είμαστε σε επαναστατική ετοιμότητα.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Καταγγελία για σχέδιο εξόντωσης του Τσάβες

Το σχέδιο εξόντωσης του Προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, που εκπορεύεται από τη σημερινή αμερικανική κυβέρνηση, κατήγγειλε για άλλη μια φορά ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκολας Μαδούρο. Μιλώντας προχτές το βράδυ σε εκδήλωση για την Ημέρα του Καράκας, υπογράμμισε: «Αναλύουμε τη σημερινή τακτική της ολιγαρχίας και διεθνών παραγόντων» και πρόσθεσε: «Ξέρουμε από πολύ καλές, απευθείας πήγες, ότι ο Τζ. Μπους έχει δώσει εντολές ενάντια στον Πρόεδρο και την ειρήνη των Βενεζουελάνων».

Σημείωσε επίσης ότι «ούτε στιγμή δεν πρέπει να σταματήσει η επαναστατική ετοιμότητα των λαϊκών δυνάμεων για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα, η ειρήνη, η δημοκρατία και η ακεραιότητα της χώρας, για να εξασφαλιστεί η ήττα όλων όσων θέλουν την αποσταθεροποίηση, όπου και αν βρίσκονται».

''Ρ''

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License