Σε εμπρησμό αποδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά στον Υμηττό

Σε εμπρησμό αποδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά στον Υμηττό.

Σε εμπρησμό αποδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά στον Υμηττό. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Σταμούλης, η φωτιά ξεκίνησε από τρεις διαφορετικές εστίες, ενώ μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν τέσσερις φωτοβολίδες μέσα στο δάσος σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων από την περιφερειακή Κατεχάκη από την πλευρά του βουνού, οι οποίες παρελήφθησαν από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Επίσης, λίγο πριν από την πυρκαγιά τα περιπολικά του πυροσβεστικού σώματος που βρίσκονται μόνιμα στην περιοχή σε επιφυλακή εντόπισαν μία μοτοσικλέτα τύπου εντούρο χωρίς πινακίδες στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, τους έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέσα στα καμένα βρέθηκαν κατεστραμμένα από τη φωτιά ένα αυτόματο όπλο καλάζνικοφ, τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι ανατολικού τύπου, ένα δίκαννο επίσης ρωσικής κατασκευής με κομμένη κάννη, μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, τρεις πυροδοτικοί μηχανισμοί, χειροβομβίδες, ένα μαχαίρι και φυσίγγια Νο 762.
 
Oπως έγινε γνωστό από την αστυνομία εκτιμάται ότι τα ευρήματα σχετίζονται με το κοινό έγκλημα και κάποιοι τα είχαν κρύψει εκεί με αποτέλεσμα να καταστραφούν από την πυρκαγιά.


Επειδή τυχαίνει να δουλεύω στον Δήμο Βύρωνα και σε ένα χιλιόμετρο από το σημείο που ξεκίνησε η φωτιά σας λέω κατηγορηματικά ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα σημείο σχεδον δίπλα στην λεωφόρο κατεχάκη .Η Πυροσβεστίκη για να καλήψη τα αργά της ανακλαστικα ( Ξέροντας ότι υπήρχε πυροφυλάκιο με οπτική επαφη αλλά ..... και ξέροντας ότι στο χιλιόμετρο υπάρχει σταθμός της πυροσβεστικής αλλά .... ) το  σίγουρο είναι ότι τα εναέρια μέσα κατάσβεσης όταν εμφανήστηκαν τέλιωσε και το θέμα της φωτιάς .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License