Διακηρυξη για τις καταστροφες των δασων απο την ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

dhjmhgk

<P></P>

Αρχεία:

από εννοείτε 16/07/2007 4:11 μμ.


σήμερα, αυριο, πριν τις εκλογές μετά τις εκογές, μέσα τον 21ο αιώνα, πότε τελος πάντων? Τρεις κινητοποιήσεις για το επριβάλλον γίνανε (διαδήλωση του φόρουμ, συγκέντρωση στη Βουλή μέσω των sms και συναυλια του Φόρουμ στο Σύνταγμα πριν τρεις μέρες). Και σε όλα αυτά απουσιάζατε. Και τώρα βγάλατε ανακοίνωσή και καλείτε που και πότε συγκέντρωση? Για να την διαβάσετε μεταξύ σας τη βγάλατε την ανακοίνωση?

από ψηφοθήρας 16/07/2007 6:25 μμ.


"Σε τελική ανάλυση όμως ίσως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι εργαζόμενοι, οι πολίτες, οι νέοι. Τους άλλους : κεφα­λαιούχους, επιχειρηματίες, κρατικούς μηχανισμούς, κόμματα που ασκούν ή άσκησαν κυβέρνηση τους γνωρίζουμε ποιοι είναι και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Είναι ευθύνη των υπολοίπων να υψώσουν ένα φραγμό στα σχέδια και τις επιδιώξεις τη περιβαλλοντοκτόνο και δασοκτόνο πολιτική στην καταστροφική υπαγω­γή των πάντων στο βραχυπρόθεσμο κέρδος. Γιατί τα δένδρα μπορεί να μην ψηφίζουν αλλά οι πολίτες μπορούν και ψηφίζουν."


Συγχαρητήρια κύριοι που θα αναστήσετε και θα ανασυγκροτήσετε την Αριστερά επειδή ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ-ΟΚΔΕ-ΣΕΚ αποφασίσατε να κατέβετε στις εκλογές και να κάνετε και φασαρία!!!

Δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από το ΚΚΕ που για πάσα νόσο η ιατρική του συμβουλή είναι "ψηφίστε ΚΚΕ". Τώρα έρχεται και το placibo χάπι "ψηφίστε ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α." Για μα μην καίγεται η χώρα...

καλά σας λένε κάποιοι ότι συμβάλετε τα μάλα στην κοινοβουλευτική ανοησία της περιόδου.


από Eνάντια 17/07/2007 7:58 πμ.


Όχι στις κινητοποιήσεις του Φόρουμ δεν ήρθαμε γιατί το φόρουμ τον τελευταίο καιρό βλέπει τις κινητοποιήσεις σαν προεκλογική καμπάνια του σύριζα και δε λέει.

Στην κινητοποίηση στο Σύνταγμα όμως με τα sms ήταν κόσμος πολύς από την πρωτοβουλία κι ας μην φαινότανε

Άρα να γίνει μια μεγάλη διαδήλωση (όχι άλλες συναυλίες) που να καλούν όσοι περισσότεροι φορείς γίνεται (και το φόρουμ αλλά όχι μόνο αυτό) που να έχει τη μαζικότητα της προηγούμενης κυριακής αλλά και πιο πολιτικά χαρακτηριστικά.

Χολωμένε αποπάνω ψηφοθήρα διάβασε και την επόμενη παράγραφο "Κυρίως όμως μπορούν να διαδηλώνουν, να αντιστέκονται, να συγκρούονται, να υπερασπίζονται τον κοινό πλούτο, το φυσικό περιβάλλον για τους ίδιους και κυρίως για τις επόμενες γενιές"

Από που λοιπόν έβγαλες το συμπέρασμα ότι λέει ψηφίστε ενάντια;

"Σε τελική ανάλυση όμως ίσως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι εργαζόμενοι, οι πολίτες, οι νέοι... Γιατί τα δένδρα μπορεί να μην ψηφίζουν αλλά οι πολίτες μπορούν και ψηφίζουν."


Και η Παπαρήγα αυτό δεν λέει ότι φταίει ο λαός που δεν ξέρει τι ψηφίζει? Για τους αιώνες της δουλείας που γνώρισε η ανθρωποτητα φταίγανε οι σκλάβοι που δεν εξεγείρονταν?

από Ρήγας 17/07/2007 10:05 πμ.


Το ΚΚΕ ποτέ δεν θα έλεγε ότι "τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι εργαζόμενοι".

Είναι άλλο να πεις "φέρουν ευθύνη" και άλλο "φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη"!!!!
Αυτά μόνο γκάβαλοι τα κάνουν...

Το ΚΚΕ είναι πολύ πιο μετρημένο από τους "όψιμους" κοινοβουλευτικούς του..."πέμπτου κόμματος"!!!!

Γιώργο πολύ κακώς που δεν πήγε το σεκ η οκδε και οι άλλοι σύντροφοι στη συναυλία του φόρουμ.ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ-ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ.Εδώ συμμετείχε η αδεδυ οι αντικαπιταλιστές είναι δυνατόν να απέχουν?επειδή την πρωτοβουλία την πήρε ο συνασπισμός?Τα ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΈΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌ ΤΟΥ λΙΒΆΝΟΥ.Εβραζε ο κόσμος από αγανάκτηση ενάντια στο Ισραήλ απόχή το σεκ από τη συγκέντρωση με τα 300 μέλη του διότι τη διοργάνωσε το φόρουμ.Είναι λάθος η γραμμή αυτή ,και ξεφτιλίζεται ο χώρος και φαίνεται τελικά ότι ο χώρος των ριζοσπαστων αντικαπιταλιστών σεκ αραν κα είμαστε όλοι πρόβατα που περιμένουμε τη γραμμή να αναπνεύσουμε αντί να σπάσουμε στην πράξη την προδοτική γραμμή της αποχής από την πορεία και τη συναυλία.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αποχή από τους αγώνες

   Την Τετ'άρτη όλοι στη μονή της Καισαριανής

   Την Πέμπτη οι ρουφιάνοι του κκε και συνεργάτες όλων των κυβερνήσεων κάνουν συναυλία,Οποιος αντέχει τη συναναστροφή μαζί του; θα μπορούσε να πάει και εκεί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License