Προφυλακίστηκε ο μπάτσος - βασανιστής

Φόβοι για αντίποινα μέσα στη φυλακή

Προφυλακίστηκε ο βασανιστής του ΑΤ Ομονοίας Ν.Τ. και οδηγήθηκε με μεγάλη προστασία στη στενή.
Ηπροστασία του κρίνεται αναγκαία αφού σίγουρο θεωρείται οτι συγκρατούμενοί του θα κινηθούν εναντίον του με σκοπό αντίποινα.
Νικόλα ήρθε η ώρα φαίνεται να πληρώσεις...Τουλάχιστον έτσι φαίνεται...

από anti--mpatsos 06/07/2007 5:22 μμ.


ετάνιωσε και ζητά συγγνώμη
Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που εμφανίζεται στα βασανιστήρια του τμήματος Ομονοίας

ΑΠΕ
Ο κατηγορούμενος αστυνομικός υποστηρίζει πως ο κρατούμενος προσέβαλε την οικογένειά τουΑθήναΠροφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 10ου ειδικού ανακριτή ο αστυνομικός του τμήματος Ομονοίας, που κατηγορείται για βασανιστήρια κρατουμένων.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κατηγορούμενος αστυνομικός νιώθει μετανιωμένος για τις πράξεις του και ζητά συγγνώμη. Όπως είπε ο δικηγόρος του, ο εντολέας του τονίζει ότι δεν είχε πρόθεση και δεν είχε προσχεδιάσει να βασανίσει κρατούμενους.

Αρνείται επίσης ότι πρόκειται για βασανισμό και ισχυρίζεται ότι οι πράξεις του αποτελούν προσβολή της προσωπικότητας του θύματος που έγιναν, καθώς ο κρατούμενος προσέβαλε την οικογένειά του. Υποστηρίζει επίσης ότι την επίμαχη ημέρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος λόγω περιστατικού που είχε συμβεί με ξυλοδαρμό συναδέλφου του.

Τέλος, σύμφωνα με τον συνήγορο του αστυνομικού, ένα τμήμα του βίντεο είναι κατασκευασμένο και προτίθεται να ζητήσει εξέταση του συγκεκριμένου υλικού.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Άντε, καλά να περάσεις Νικολάκη!

Θα σε περιποιηθούνε καλά κάποιοι μάγκες εκεί μέσα...

Όλα εδώ πληρώνονται...

Τι μικρός που είν' ο κόσμος τελικά για όλους...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License