Για τον Επισιτισμό - Τουρισμό

Για τη δημιουργία δικτυακού χώρου με βάση εργαζόμενους σε : μπαρ,καφετέριες,εστιατόρια,πιτσαρίες,τυροπιτάδικα,αρτοποιεία,μάγειρες, ξενοδοχεία,κάμπιγκ,ίντερνετ καφέ,deliverάδες κ.λ.π.

 Καταρχήν ζητάω την επιοίκεια της ΣΟ για το άρθρο και αν νομίζει οτι είναι σε λάθος χώρο (τοπικά νέα) ας το διορθώσει .
 Υπάρχουν κάποιοι δικτυακοί χώροι που έχουν σχέση με τον επισιτισμό ,αλλα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε έναν νέο που να μην έχει άμεση σχέση με παρατάξεις αλλά με τους εργαζόμενους στον κλάδο .Εχοντας φυσικά ανοιχτό χαρακτήρα και χώρο για όλες (τις σοβαρές) απόψεις πάνω σε θέματα των εργαζομένων.
 Υπάρχουν σωματεία και συνδικάτα στον κλάδο ,ανεξάρτητα απο ποιούς ελέγχονται, που έχουν κάποια δράση και καλό θα ήταν να υπάρχει ένας χώρος που να ανταλλάσονται εμπειρίες .Ισως να μπορούσε να γίνει και στο indymedia αλλά δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε το δίκτυο με κάτι τόσο συγκεκριμένο.
 Είναι απλά μια ιδέα .Αν κάποιοι συμφωνήσουν προχωράμε...
 Αν πάλι κάποιος διαφωνεί μπορούμε να επικοινωνήσουμε εδώ για να αναφέρουμε τα sites που ήδη υπάρχουν .
Συντροφικοί χαιρετισμοί

από ΜΕΡΤΖΑΝΟΣ 20/06/2007 2:03 πμ.


 Swmateio Episitismou-Tourismou Nomou Larissas

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ http://www.episitismos.blogspot.com

ΨΙΛΟ ΚΑΛΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License