Βερολίνο: Στις φυλακές θα οδηγηθεί και πάλι ο Christian S.

Παρά τη σοβαρή ασθένειά του και παρά τις αμφιβολίες για την εγκυρότητα της δικαστικής απόφασης.

Ο Βερολινέζος Christian S. πρέπει να οδηγηθεί στις 14 Ιούνη και πάλι στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, δηλ. 40 μήνες. Η ποινή της διατάραξης δημόσιας τάξης του επιβλήθηκε λόγω της αντιφασιστικής του δράσης. Την πρωτομαγιά του 2004 και στις 12 Μάρτη 2000 ο Christian S. συνελήφθη από την αστυνομία επειδή συμμετείχε σε άμεσες δράσεις ενάντια σε πορείες του φασιστικού NPD.

(…)

"Η επαναφυλάκισή του στις 14 Ιούνη θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Οι συνθήκες κράτησης και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στις φυλακές του Βερολίνου είναι άθλιες. Επίσης υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορέσει να προετοιμαστεί σωστά για τις επόμενες δίκες του.", δήλωσε η Leila, η σύζυγός του.

(…)

http://freechristian.gulli.to

http://de.indymedia.org/2007/06/185010.shtml?c=on#c436261

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License