ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΗΒΩΝ «ΑΤΡΑΠΟΥ» – ΜΕΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΗΘΟΠΟΙΩ

Το προσωπικό, τα μέλη και οι γονείς της Μονάδας Εφήβων «Ατραπός» οργανώνουν τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ εφήβων του Προγράμματος και μεικτής ομάδας δημοσιογράφων, παλαίμαχων διεθνών ποδοσφαιριστών, ηθοποιών και δικαστικών την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007 και ώρα 20:00 στο γήπεδο Αιγάλεω.


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΗΒΩΝ «ΑΤΡΑΠΟΥ»
– ΜΕΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΗΘΟΠΟΙΩΝ κ.ά.


Το προσωπικό, τα μέλη και οι γονείς της Μονάδας Εφήβων «Ατραπός» (Βαρβάκη 9, Γκύζη, Αθήνα, τηλ. 210 6420453, 210 6429689, fax: 210 6448796 και e-mail: adolescence@okana.gr), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2007, οργανώνουν τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ εφήβων του Προγράμματος και μεικτής ομάδας δημοσιογράφων, παλαίμαχων διεθνών ποδοσφαιριστών, ηθοποιών και δικαστικών την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007 και ώρα 20:00 στο γήπεδο Αιγάλεω.

 
[Το γήπεδο βρίσκεται στο Αιγάλεω. Αν πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την Ιερά Οδό από την Πειραιώς στον Κεραμεικό. Περίπου 800 μ. μετά τον Κηφισό, στα φανάρια, στρίψτε αριστερά στην οδό Θηβών. Θα φτάσετε στο γήπεδο έπειτα από 500 μ. Αν πρόκειται να πάτε με λεωφορείο, σας εξυπηρετούν τα Α16, Γ16 (από την πλατεία Κουμουνδούρου) και Α17, Β17 (αφετηρία στην οδό Ζήνωνος, στην Ομόνοια). Κατεβείτε στην Ιερά Οδό, στη διασταύρωση με τη Θηβών, από όπου θα περπατήσετε ώς το γήπεδο.]

 

Η εκδήλωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ, του Συλλόγου Γονέων της Μονάδας μας, του Δήμου Αιγάλεω και του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης ΑΡΗΞΙΣ.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License